Kırmızı Beyaz Yemek Odası

Sonbaharda sıcacık renkleri, evlerinize getirecek kırmızı beyaz yemek odası tasarımı, gözlerinizi büyülerken fotoğraflara bir göz atalım isterseniz.

kirmizi-beyaz-yemek-odasi

Kırmızı ve beyazın muhteşem kombinasyonu, kırmızı yemek masası, beyaz sandalyeler, beyaz konsol, kırmızı ve beyaz aksesuarlardan oluşan, büyüleyici yemek odası. Şömine önünde yanan mumlarla yemek odanıza heyecan verecek, sonbahar sıcaklığını hissedeceğiniz bir tasarım.Dilerseniz, kırmızı aksesuarlar tercih ederek yemek odanızda kırmızıyı ön plana çıkarabilirsiniz.

Kırmızı Beyaz Yemek Odası (2)

4 kişilik yemek masasını, isterseniz saklı kitabesini açarak, 6 kişilik olarak da kullanabilirsiniz. Beyaz, 6 kapaklı dolaptan oluşan konsola yemek takımlarınızı rahatlıkla koyabilir ve beyaz sarkıt aydınlatmayla yemek odanıza dekoratif ışık yayabilirsiniz.

Önceki İçerikMetal Aynalar
Sonraki İçerikCountry Tarzı Yemek Odası

Merhaba,
1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu’na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

Please enter your comment!