Klasik Meşe Yemek Odası Takımı

Bugün tarzımızı biraz klasikten tarafa çeviriyor ve sizlere şık meşe kaplama yemek odası takımını tanıtıyoruz.

SAM_1080

Takımımız antik meşe renk yemek masası,konsol ve sandalyelerden oluşan kullanışlı bir takım.Yemek masamız,8 kişilik olup açılarak 10 kişi olarak da kullanılabilir.Meşe kaplama olduğu için sıcaklık değişimlerine ve neme karşı oldukça dayanıklıdır.5 yıl kullandıktan sonra bakım ve cila yaparsanız uzun yıllar kullanabilirsiniz.

SAM_1081

Gerçi biz bayanlar sıkılgan olduğumuz için imkanımız varsa mobilyalarımız eskimese de değiştiriyoruz.SAM_1083SAM_1084

Konsol,6 adet çekmeceden ve 2 adet camlı kapaktan oluşuyor.Yemek takımınızı rahatlıkla koyabilir ve çekmecelerde eşyalarınızı saklamak için ideal.Tepe Home da bulunan bu yemek odası takımı 10.846 tl.