Klasik Sandalye Modelleri

Klasik Sandalye modelleri, son yıllarda bir çok ev dekorasyonu içinde yer almaya başladı. Salon dekorasyonu içinde, mutfak dekorasyonu içinde sık sık kullanılan klasik sandalye modelleri, bundan bir kaç yıl öncesine kadar genelde elit tabaka ev dekorasyonu içinde yer alırken, günümüzde hemen hemen her evde mevcut. Özellikle kendi tarzınıza uygun kişiye özel yapılan klasik mobilyalar hem daha ekonomik hem daha dekoratif.
Klasik Sandalye Modelleri 1

Salon dekorasyonu için tekli veya ikili klasik sandalyeler, renkli kumaşlarla kombine edilerek dekore ediliyor. Özellikle altın kaplama gold klasik sandalyeler hem gösterişli hem de son derece konforlu mobilyalar.

Klasik Sandalye Modelleri 2

Yemek odası takımları genelde modern çizgilere sahipken, son bir kaç yıldır klasik sandalye ve masa takımı olarak tercih edilmeye başlandı. Özellikle salon dekorasyonu içinde bir yemek odası dizayn ediyorsanız klasik bir takım tercih edebilirsiniz.

Klasik Sandalye Modelleri 3

Daha farklı bir tarz tercih ederseniz, yaprak desenli bir klasik sandalye modeli sizin için ideal olabilir. Özellikle kendi marangozunuza yaptırabileceğiniz eşsiz bir sandalye modeli tasarlatabilirsiniz.

Klasik Sandalye Modelleri 4

Mutfak sandalyesi olarak renkli sandalyeler tercih edecekseniz, kesinlikle renkli kumaşlarla kaplanan gümüş kenarlı klasik sandalyeler kullanmalısınız. Hem çok dekoratif bir mutfak dekorasyonu ortaya çıkıyor. hemde klasik sandalyenin sağlam yapısı sayesinde son derece kaliteli bir mobilya ortaya çıkıyor.

Klasik Sandalye Modelleri 5

Köşeli sandalye modelleri artık evinizde yer almasın istiyorsanız, yuvarlak hatlı klasik sandalyeler tercih edebilirsiniz. Deri kaplama, yuvarlak hatlı sandalye modelleri, özellikle salon dekorasyonu için çok ideal mobilyalar.

Klasik Sandalye Modelleri 6

1. Vuhuu bunlar klasiğin de klasiği 🙂 Şatafatlı evler için ideal ama. Ben kullansam ancak sonuncu fotoğraftaki klasik model sandalyeyi kullanırdım ama o bile evime fazla ağır bir model 😀