Klasik Yemek Odası Tasarımları

Evlerinde klasik dokunuşlardan vazgeçmeyenler için klasik yemek odası tasarımları. Bugün sadece mobilyalarla değil iç tasarımla da yemek odalarınıza klasik dokunuşlar yapacağız. Öncelikle klasik iç tasarım üzerine biraz konuşalım. Klasik iç tasarım da avizeler ve klasik mobilyalar tercih edilirken kahverengi, yeşil, toprak tonları ve koyu mavi renkler kullanılır.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari

Klasik desenli ahşap mobilyalar ve aydınlatmada avize tercih edilerek elde edilen klasik yemek odası.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-1

Beyaz ve klasik motiflerden oluşan yemek masası ve sandalyeler, kahverengi konsol, gümüş konsol aynası ve şık bir avizeden oluşan beyaz klasik yemek odası tasarımı.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-2

Damask desenli sandalyeler, klasik ahşap yemek masası, şamdan avize, klasik büfe ve apliklerden oluşan klasik yemek odası tasarımı.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-3

Klasik duvar kağıtları, görkemli bir tavan, klasik ahşap büfeler, yöresel halı, yemek masası ve sandalyelerden oluşan şık yemek odası tasarımı.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-4

Mutfak dolapları, sandalyeleri ve büfeleriyle klasik bir ev. Altın sarısı avize ve klasik perdeleriyle lüks bir görünüm eklenmiş. Sanki mutfağın içinde küçük bir yemek odası oluşturulmuş gibi.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-5

Klasik siyah konsol, klasik sandalyeler, zarif siyah masa ayakları ve mermer görünümlü masa tablası yüzeyinden oluşan yemek masasıyla klasik bir yemek odası tasarımı. Taş tuğla duvar süslemesiyle yemek odası dekorasyonu göz alıyor.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-6

Klasik çizgileri modern dokunuşlarla birleştiren bir yemek odası tasarımı. Modern yemek masası ve sandalyeler tercih edilirken, klasik büfeler ve konsol tercih edilerek yemek odasına ağır bir hava verilmiştir. Top masa lambası ve klasik abajurlarla aydınlatma sağlanmıştır.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-7

Altın sarısı motiflerle işlenen klasik mobilyalar, yuvarlak yemek masası ve görkemli konsol aynasından oluşan şık yemek odası takımı.

klasik-yemek-odasi-tasarimlari-8

Klasik büfe ve vitrin, klasik ahşap yemek masası ve klasik aksesuarlardan oluşan yemek odası tasarımı. Kiraz rengi mobilyalar klasik yemek odalarına çok yakışıyor. Ayrıca kiraz ağacından üretilen mobilyaları uzun yıllar kullanabilirsiniz. Hem sağlam mobilyalar hem de sıcak bir renk istiyorsanız kiraz ağacından üretilen mobilyaları tercih edebilirsiniz.

Önceki İçerikIKEA Yemek Odası Modelleri
Sonraki İçerikKağıt Masa Örtüleri
Merhaba, 1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu'na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.