Masif Büfeler

Merhaba iç tasarım tutkunları, sizler için bugün masif büfe tasarımlarını ele aldık. Masif mobilya nedir ? sorusunu  kısaca cevap verelim isterseniz. Masif mobilya, ham ağaçtan meydana gelen mobilya demektir. Yani sadece doğal katı ağaç kerestesinden üretilen mobilyalara denmektedir. Örneğin, ceviz büfe tamamen, başka hiç bir ürün kullanmadan ceviz ağacından üretiliyorsa masif oluyor. Bu bilgilerden sonra masif büfelere bir göz atalım.

masif-bufeler

Klasik sevenler için, kiraz ağacından üretilen, zarif, misafirleriniz için davetkar, dramatik vurgularıyla yemek odanıza sofistike bir hava verecek klasik masif büfe. Sıcak rengi ile yemek odanıza, samimi bir hava verirken ince ahşap işçiliğiyle göz alıyor. Üst kısım eşyalarını sergilemeniz için camlı kapaklardan yapılmıştır.

masif-bufeler-1

Meşe ağacına siyah boyama uygulanan, üç çekmece, ayarlanabilir raf, dört kapaklı  dolap ve çıkarılabilir şarap rafından oluşan modern siyah masif büfe.

masif-bufeler-2

Çam ağacından üretilen, eskitme boyama tekniği ile köstebek derisi rengi (boz kahverengi ) uygulanan, ayarlanabilir raflardan oluşan rustik masif büfe ile yemek odanıza doğal bir hava verin.

masif-bufeler-3

Meşe ağacından üretilen, üç çekmece, ayarlanabilir raflardan, 4 kapaklı dolaptan ve çıkarılabilir şarap rafından oluşan beyaz masif büfe. Güzel ve zarif oyma ayaklarıyla dikkat çeken masif büfe de yemek takımlarınızı saklayabilir, aksesuarlarınızı sergileyebilirsiniz.