Modern Ayna Modelleri

Evlerimizin sihirbazı ayna modelleri ile odalarınıza yenilik ve ferahlık ekleyebilirsiniz. Yemek odası sitesi olarak diğer yazılarımızda da olduğu gibi daha çok yemek odası için hangi ayna modellerini kullanabiliriz bunlar üzerine konuşacağız. Alternatif olabilecek ayna modellerini inceleyerek üzerine konuşalım isterseniz.

modern-ayna-modelleri

91 x 130 cm ölçülerinde, dikey ve yatay olarak kullanabileceğiniz şık ayna modeli. Hem yemek odası hemde salonda kullanabileceğiniz güzel bir ayna. Ikea’da bulabileceğiniz bu ayna modelinin fiyatı 199 TL’dir.

modern-ayna-modelleri-1

Yemek odasında konsol aynası olarak kullanabileceğiniz doğal bronz şık ayna modeli. Parçalı ayna çerçevesiyle yemek odanıza hareketlilik ekleyebilirsiniz.

modern-ayna-modelleri-2

Ceviz kaplama, yuvarlak modern ayna. Derinliği 10 cm, çapı ise 80 cm olan bu ayna modelinin fiyatı 169 TL’dir. Bu ayna modelinde güvenlik filmi bulunmaktadır. Güvenlik filmi, cam kırıldığında camın etrafa saçılmasını önler.

modern-ayna-modelleri-3

Yine konsol üzerine düşünebileceğiniz, kare modern ayna modeli. Ahşap çerçevesiyle evinize doğal bir görünüm katarken ışığı yansıtarak odanıza ferah bir hava verebilir.

modern-ayna-modelleri-4

59 x 85 cm ölçülerinde, cam kırıldığında etrafa saçılmasını önleyen güvenlik filmi bulunan ayna modeli. İkea’da bulabileceğiniz bu ayna modelinin fiyatı 69,99 TL’dir. Ayna çerçevesi polyesterin plastik malzemesinden üretilmiştir.

modern-ayna-modelleri-5

Ahşap tonlarında konsollarla kullanabileceğiniz modern ayna modeli. Beyaz ahşap çerçevesiyle yemek odanıza çok yakışacak bir ayna modelidir. 74 x 165 cm ölçülerinde olan bu ayna modelinin fiyatı 169 TL olup ikeada bulabilirsiniz. Venge olamak üzere bir renk alternatifi daha bulunmaktadır. Yatay ve dikey olarak kullanabilirsiniz. Ayna çerçevesi masif ahşaptan yapıldığı için dayanıklıdır, uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

1. Ceviz kaplama yuvarlak olan baya güzel. Fiyatı da çok uygun ve boyutu sanırım benim evime göre. Nereden bulabilirim sizce bu tarz bir aynayı, almak istiyorum ben de 🙂