Modern Büfe Modelleri

Yemek odalarınızın en önemli tamamlayıcı ürünlerinden biri olan büfe modellerini tanıtarak yemek odası dekorasyonunuz için alternatif fikirler sunmaya çalışacağız. Türkiye ve dünyadan seçtiğimiz modern büfe modellerine hep beraber göz atalım isterseniz.

modern-bufe-modelleri

19. yüzyıl Fransız İmparatorluğu tasarımdan esinlenen büfe modelinde el işçiliği bulunmaktadır. Çam ağacından üretilen bu büfe modelinde, 4 adet çekmece ve kapaklı kısımlar bulunmaktadır. Üst kısımda camlı kapaklar tercih edilen büfe modelimizin iç dizaynında ahşap raflar bulunmaktadır. Boya olarak antik beyaz kaplama uygulandığı için eskitme tarz sevenler için alternatif oluşturabilir. Bu büfe modelini Zinhome da bulabilirsiniz.

modern-bufe-modelleri-1

Ahşap içecek gözenekleri, kapaklı kısımlar ve raflardan oluşan modern siyah büfe modeli. Siyah ve beyaz masa setiyle beraber kullanarak şık bir yemek odası takımı elde edebilirsiniz. Maun kaplama olarak tasarlanan büfede, iki adet çekmece ve bir adet kapaklı dolap bulunmaktadır. Bu büfe modelini Potterybarnda bulabilirsiniz.

modern-bufe-modelleri-2

Meşe kaplama olarak tasarlanan modern büfe modelinde, açık ve yumuşak tonlar kullanılarak hoş bir renk kombinasyonu elde edilmiştir. Yemek odanızı modern ve orijinal mobilyalarla dekore etmek istiyorsanız kesinlikle düşünebileceğiniz bir büfe modeli. Bu büfe modelini Loda mobilyada bulabilirsiniz.