Modern Mutfak Dekorasyon Örnekleri 2017

Hemen her ev sahibi, mutfakta eski bir görünümü yenilemek için, mutfakta temel değişiklikler yapar. Bu, hem konforlu bir kullanım alanı yaratır, hem de evin satılması gerektiğinde değerini arttırır. Bununla birlikte, mutfakta yeni bir görünüm yaratmak sandığınızdan daha kolaydır. Modern mutfak dekorasyonu, eve zarafet ve eşsiz bir dokunuş katar. Modern dekorasyon kavramının son yıllarda bu kadar popüler hale gelmesinin nedeni de bu zarif ve eşsiz görünümdür.

Televizyon dünyasında modern mutfak dekorasyon örneklerinin öne çıkması da bu popüleriteye katkıda bulunmuştur.Günümüzde dizi ve filmler, genellikle ünlü evlerde çekiliyor. Dekorasyon dergilerinde gördüğümüz örnekler de genellikle modern mutfak dekorasyonuna sahip. Modern tarzda bir mutfağın varlığı; bu tasarımların çoğalmasına ve modern mutfak fikirlerini araştırmaya başlayan tasarımcıların ve ev sahiplerinin sayısının artmasını sağladı. Mutfakta yapabilecekleri konusunda ilham arayanlar için mutfak dekorasyonu planlamasında yardımcı olacak en yeni modern mutfak dekorasyonu örneklerini derledik.

Toprak Tonları

Toprak tonları, temel yapısı ile, herhangi bir kişinin ya da tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için hem maskülen hem de feminen vurgular arasında iyi bir denge sunar. Taş tezgahlar, lake mutfak dolaplarının pürüzsüzlüğüne karşı güzel bir kontrast oluşturacak dokuyu sağlar. Büyük bir mutfakta kullanın adanın sıcak tonları mekanda derinlik yaratırken, mutfaktaki hazırlık alanları da boşluk olarak görev yapar. Paslanmaz çelik mutfak eşyaları ve armatürleri şeffaf altın tonlarında tercih ederek, göz alıcı ve modern mutfak dekorasyonu yaratabilirsiniz. Tezgah arasında kullanacağınız pürüzsüz mozaik desenler, mutfağa üçüncü bir doku ve renk kombinasyonu sağlar.

Petek Detayları

Klasik endüstriyel tasarımlar ile modern bir tarzın karışımını harmanlamak için polen tasarımlı detaylardan yararlanabilirsiniz. Siyah ve beyazı buluşturan petek desenli bir duvar aksesuarı, mutfağın her iki parçasını da sorunsuz şekilde buluşturuyor. Endüstriyel mutfak tabureleri ve modern tezgahlar ile tamamlayacağınız bu mutfaklarda, siyah ve beyazın birlikteliği güzel bir kombinasyon sağlar. Mutfakta yarattığınız oturma alanının üzerinde kullanacağınız bir depolama alanı, cam mutfak eşyalarını saklamak için en iyi çözümdür. Tercih edeceğiniz renkleri, alanın ihtiyaç duyduğu renklere göre tercih edebilirsiniz.

Çikolatalı Kek

Çikolatalı keki nerede pişiriyorsunuz? Keki pişirdiğiniz mutfakta, yine bir çikolatalı kek görünümü yaratmaya ne dersiniz? Modern mutfak dekorasyonu için mutfak dolaplarında tatlı bir çikolata kahvesini, tezgahlarda da mermer bir tezgahın dondurucu dokusunu buluşturarak, çikolatalı kek görünümü yaratabilirsiniz.

Renk Blokları

Modern mutfak tasarımlarında mekanda bütünlük yaratan şeylerden biri de, renk bloklarıdır. Siyah ya da gri tonlarda mutfak dolaplarınız varsa, bazı dolaplarda daha renkli kapaklar seçerek çok daha renkli bir görünüm yaratabilirsiniz. Doğru renk seçimleri, mutfağınızın karanlıkta kaybolacak bir alan olmasını engelleyecektir. Net ve renkli ışık fikstürleri, renk bloklarının istenen odağından sapmadan aydınlatma sağlar. Akıllıca kullanılan renkli mutfak dolapları, mutfağın ön planına biraz boyut katabilirsiniz. Modern mutfak dekorasyonu için daha fazla örnek görmek isterseniz, galerimize de göz atabilirsiniz…

1. Petek fikri çok çok hoşuma gitti, gerçekten çok beğendim. Daha önce görmemiştim. Yaptırmayı çok isterim. Ne şekilde tarif etmemiz gerek acaba bunu yaptırmak için?