Modern Yemek Odası Takımları ve Fiyatları

Bugün sizlere mobilya üreticilerinden derlediğimiz modern yemek odası takımlarını sunacağız. Sizler için hem ekonomik hem ergonomik modelleri bulmaya çalıştık ve fiyat analizi yaptık. Aynı yemek odası modeli satan kurumların en ekonomik olanını bulmaya çalıştık. Umarım sizin için seçtiğimiz yemek odası modelleri sizlere mobilya tercihi konusunda birer fikir oluşturabilir. Sözü fazla uzatmayarak modern yemek odası takımları ve fiyatları yazımız için seçtiğimiz modellere bakmaya başlayalım isterseniz.

Elena Yemek Odası Takımı

Elena yemek odası

Kafkas meşe ve oksit karamela renklerinin kombinasyonundan oluşan modern yemek odası takımında, açılabilen yemek masası, konsol, konsol aynası, sandalyeler ve vitrinden oluşmaktadır. Modern ve retro tarzın sentezinden oluşan bir yemek odası takımı. İncelediğimiz kadarıyla ürün hakkında değerlendirmelerimizi paylaşalım isterseniz. 6 kişilik yemek masası, saklı kitabesini açarak 8 kişilik olarak da kullanabiliyorsunuz. Aslında bu üründe iki tercih hakkınız var. Sabit yemek masası ve açılabilen yemek masası. Açılabilen yemek masasını seçtiğiniz takdirde yaklaşık 220 tl fiyat farkı ödüyorsunuz. Konsol ve vitrinin iç haznesi oldukça geniş, yemek takımlarınızı ve eşyalarınızı rahatlıkla alabilir. Bu yemek odası takımını Enza Home şubelerinde bulabilirsiniz.

Elena Yemek Odası Fiyatı:4.898 tl

Fiyat, dört sandalye, açılır yemek masası, konsol, konsol aynası ve vitrin dahil edilerek hesaplanmıştır. Mobilyalarının fiyatını ayrı ayrı merak ediyorsanız eğer aşağıdaki gibidir.

Açılır Yemek Masası: 1256 tl

Vitrin: 1066 tl

Konsol: 952 tl

Konsol Aynası: 384 tl

Sandalye 4 adet: 310 tl

Tual Yemek Odası Takımı

tual yemek odası

Şimdi ise krem ve kapiçino renklerinin kombinasyonundan oluşan şık ve modern bir yemek odası takımı sunuyoruz sizlere. Tual yemek odası takımını incelerken en çok dikkatimi çeken, led aydınlatmada kırmızı rengi tercih etmeleri. Kırmızı ledleri yaktığınızda gerçekten vitrin ve gümüşlüğe farklı bir hava veriyor. Tual yemek odası takımının içinde, açılır yemek masası, büfe, büfe aynası, vitrin, gümüşlük ve altı adet sandalye bulunmaktadır. Kısaca yemek masası hakkında bir şey söylemek istiyorum. Geniş aileyseniz ve kalabalık davetleri seviyorsanız düşünebileceğiniz bir ürün. Çünkü çift kitabesi bulunmaktadır ve saklı kitabelerini açtığınız takdirde 12 kişilik yemek masası olarak kullanabilirsiniz. Tual yemek odası takımını ise İstikbal şubelerinde bulabilirsiniz.

Tual Yemek Odası Fiyatı: 5.533 tl

Açılır Yemek Masası: 1.000 tl

Vitrin: 1.144 tl

Büfe: 1.036 tl

Sandalye 6 adet: 1.336 tl

Gümüşlük: 789 tl

Büfe Aynası: 228 tl

Private Yemek Odası Takımı

SAM_1189

Çöl beyazı ve ahşap rengiyle kombine edilen, yemek masası, sandalyeler, konsol ve konsol aynasından oluşan hoş modern bir takım. Evlerinizde yemek odası için ayırdığınız alan küçük ise bu takım sizlere minimalist çözümler sunabilir. Bu takımı incelediğimde ise en çok dikkat çekimi çeken, yemek masası ve konsol yüzeyinde mermer görünümlü yüzey kullanmaları. Doğtaş şubelerinde bulabileceğiniz bir üründür.

Private Yemek Odası Fiyatı: 4.170 tl

Yemek Masası: 965 tl

Konsol: 1.460 tl

Konsol Aynası: 245 tl

Sandalye: 375 tl (takım fiyatı 4 adet sandalye üzerindendir)

Diego Yemek Odası Takımı

diego yemek odası

Ceviz ve gri renk kombinasyonundan oluşuyor. Bu yemek odasını, bu yılın sonbahar moda renklerinden biri olan gri tonlarını kullandığından dolayı sizler için seçtim. Vitrininde iki farklı çeşit kapak sistemi kullanıldığı için estetik duruyor. Aynı kombinasyonu konsol kapakları ve çekmeceleri için de gerçekleştirmişler. 6 kişilik yemek masası açılabilen kitabesi sayesinde 8 kişilik olarak da kullanılabiliyor. Üretiminde ceviz kullanıldığı için cazip geliyor doğrusu. Bildiğiniz üzere ceviz mobilyalar çevresel etkilere karşı dayanıklıdır ve uzun yıllar kullanılabilir. Bu yemek odası takımını ise Alfemo şubelerinde bulabilirsiniz.

Diego Yemek Odası Fiyatı: 4.434 tl

Yemek Masası: 1302 tl

Konsol: 1275 tl

Konsol Aynası: 360 tl

Sandalye: 249 tl

Modern yemek odası takımları için seçtiğimiz modeller bu kadar. Umarım sizlere yemek odası seçimi konusunda faydalı olabilmişizdir.