Oturma Grubu Nasıl Olmalı ?

Salonların vazgeçilmezi oturma grubu çok büyük önem taşır. Oturma grubu takımı her zaman daha kaliteli, daha yararlı ve ev ile daha uyumlu olması çok önemlidir. Peki, oturma grubu nasıl olmalı hep birlikte bakalım.

oturma-grubu-nasil-olmali-2

Oturma grubu seçerken yapılması gereken mobilyanın üretildiği yerden almaktır. Böylece mobilya hem daha kaliteli hem de daha ucuza gelmiş olacaktır.

oturma-grubu-nasil-olmali-3

Oturma grubu seçerken yapılması gereken tam takım almak olsun. Köşe koltukları da evin içinde çok büyük öneme sahiptir. Bunun için masa dahil oturma grubunda her şey tam olmalıdır.

oturma-grubu-nasil-olmali-4

Oturma grubu seçilirken renkte çok büyük önem taşır. Evinizin rengin de seçmek istediğiniz gibi ayrıca daha farklı renklerde de tercih edebilirsiniz. Örneğin son zamanların en çok tercih edilen rengi flu renkleridir. Koltuk takımı ise yeşil, bordo, mavi ve ya sarı renkte olmaları çok farklı hava katacaktır.

oturma-grubu-nasil-olmali-5

Oturma grubunda kumaş seçimi de gene aynı öneme sahiptir. Leke tutmayan, su geçirmeyen, terletmeyen ve yumuşak dokulu derinin olması çok iyi olacaktır.

oturma-grubu-nasil-olmali-6

Evinizin büyüklüğüne göre de oturma grubu seçmeniz önemlidir. Çünkü odası küçük olan evler için daha çok l tipi oturma grubu şartken, büyük olan odalarda ise daha farklı oturma gurupları seçebilirsiniz.

oturma-grubu-nasil-olmali-7

Oturma grubu seçilirken kullanışlı da olması çok önemlidir. Altı depo olarak kullanılan oturma grupları da gene evler için kullanışlıdır.

Oturma grubu her ev için şart bir durumdur. Bunun için evinizi dekore ederken en dikkat etmeniz gereken oturma grubu olduğunu unutmayınız.

Please enter your comment!