Oturma Odasını Yenilemek İçin 12 Yastık Modeli

Bu sonbaharda, izleyeceğiniz yeni filmlere hazırlanmak ve yaşadığınız mekanı daha konforlu bir ortama dönüştürmek için eskileri yenileri ile değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Sonbaharda koltuğun üzerinde duran eski örtü ile koltukta uzanmak yerine, oturma odanızda birden fazla pelüş kullanın ve koltuklarınızı dev, kabarık yastıklar ekleyin. Evinizi yenilemek için kullanacağınız 12 yastık önerisi ile yeni sezonda evinizden ayrılmak istemeyeceksiniz!

Oturma odanızda romantik bir görünüm yaratmak için en iyi aksesuarlardan biri, romantik yastıklardır. Koltukların üzerinde kullanacağınız, tüylü ve kalpli yastıklar, oturma odası dekorasyonunda dekoratif bir yenilik yapmak için ideal.

Evde oturma alanınız sınırlıysa, onu arttırmak için bu yer minderlerinden yardım alabilirsiniz. Bu sonbaharda, evinize daha fazla misafir davet etmeyi planlıyorsanız, bu minderlere ihtiyacınız olacak.

İpek, kadife saçaklı yastıklar, bu sonbaharda salona yeni dokular kazandırmak için idealdir. Eski yastıklarınızı yenisi ile değiştirmek için, bu yastıklardan daha iyi bir seçenek olamaz. Bu pudra rengi yastık, yalnızca hoş değil, aynı zamanda lüks ve yumuşacık görünüyor.

Yatak odasını aynı zamanda oturma odası gibi kullananlardansanız, yatağınızın üzerinde köşe yastıklarına ihtiyacınız olacak. Böylece yatakta yalnızca uzanmak zorunda kalmayacaksınız. Tüylü ve yumuşak dokusu ile bu köşe yastıkları, soğuk havalarda sıcacık hissettirecek.

Modern bir oturma odası dekorasyonunda, aksesuar seçimleri çok önemlidir. Doğru aksesuarları tercih etmekte zorlanıyorsanız, işe en doğru seçimlerden, yastık seçimlerinden başlayabilirsiniz. Yumuşak tüylü kılıfları ile oturma odanızdaki kanepeye yepyeni bir görünüm kazandıracak yastıkları kullanabilirsiniz.

Oturma odanızın dekorasyonunu yenilemek için kullanabileceğiniz bir diğer yastık modeli de, geometrik yastıklardır. Kanepenin üzerinde bir gökyüzü görünümü yaratmak istiyorsanız, bulut ve yıldız yastıklardan yardım alabilirsiniz.

Yatağınızın üzerinde ya da oturma odasındaki koltukta kullanabileceğiniz, vintage bir tasarıma sahip bu yastık, bu sonbaharda evinize yeni dokular katmak için ideal.

Tüylü yastıklar, herkesin tarzı olmasa da, evinizde yeni bir tarz yaratmak için kullanabileceğiniz aksesuarlardır.

Ev dekorasyonunda klasiklerin dışına çıkmak istiyorsanız, eğlenceli tasarımlı ve baskılı yastık modellerinden yardım alabilirsiniz.

Aksesuar mağazalarında rahatlıkla bulabileceğiniz bu ultra yumuşak yastıklar, dokusu ve görüntüsü ile oturma odanıza modern ve yeni bir görünüm yaratacak.

Oturma odanızda etnik bir görünüm yaratmak istiyorsanız, işe doğru aksesuarları seçerek başlamalısınız. Etnik tasarımı ile bu yastık modeli, oturma odanızdaki kanepeye bohem bir hava katacak.

Son olarak listeye bir de koltuk şalı eklemek istiyoruz. Sonbahar demek havaların serinlemesi demek. Havalar soğuduğunda, içeride daha çok vakit geçirmeye başlıyoruz. Netflix’ten bir film açıp koltuğa uzandığınızda, üzerinize alabileceğiniz dekoratif bir şala ihtiyacınız olacak. Turuncu rengi ile bu şal, krem rengi koltuklarınızın üzerinde şık bir görünüm yaratacak.

1. Gri kırmızı koltuk için koltuk yastığı modelleri nasıl olmalı sizce yıldızlı olanın bordosu güzel durur mu aynısını satın almayı düşünüyorum. koltuğun tümü kırmızı renk, kırlentler gri renk şuan

2. sarı mudo koltuk şalı vizon rengi koltukta güzel durur mu sizce? duvarımın rengi baya açık kahverengi ve koltukla çok güzel duruyor bu bozmaz dimi mudo koltuk şalı sipariş edeceğim ona göre

3. Vintage, köşe yastığı ve yer minderleri modellerini çok beğendim. Bence elde de yapılabilir bunlar. Bir kendin yap projesine dönüştürebiliriz sanki 🙂 Öneriler için çok teşekkür ederim.

• Oturma odası yenilemek için önerdiğimiz fikirler işinize yaradıysa ne mutlu bize ?. Vintage tarz tren de bence oturma odanızda güzel durur.