Reklam

Reklam vermek, sponsor olmak ve tanıtım yazısı yayınlatmak için aşağıdaki e-posta adresinden veya bize yazın bölümünden iletişime geçebilirsiniz.

reklam@yemekodasi.com

Advertorial reklam nedir?

Gazete, dergi gibi basılı mecralar olmak üzere içerik üzerine verilen reklamlara advertorial reklam denir. Reklam içerik ile beraber hedef kitlesine ulaştırıldığı için günümüzce bilinen en etkili yöntemlerden biridir. Ülkemizde bu tarz reklam grupları “tanıtım yazısı” olarak da adlandırılmaktadır.

Reklamınız sosyal medyada yayılır!

Vereceğiniz tanıtım yazısı, Yemek Odası’nın sosyal medya hesaplarında paylaşılır. Paylaşılan bu yazılar, kullanıcılar tarafından tekrar tekrar paylaşılarak piramit şeklinde hit artışı ve dolaylı bilinirlik kazançları getirir. Bugün itibariyle Yemek Odası’nın paylaşım sağlanan 8 adet sosyal medya hesabı bulunmaktadır.

Arama Motorları

Yemek Odası güçlü sosyal ağı ve alanındaki otoritesi sayesinde tanıtım yazınız dakikalar içerisinde arama motorları tarafından indekslenir. Dolaylı etkisi sayesinde, tanıtım yazısından link çıkışı yapılmış sayfalarınız da indekslenir ve arama sonuçlarındaki pozisyonları yükselir.