Sade ve Şık Yemek Odaları

Yemek odalarında seçtiğiniz renklerle sadeliği yakalarken kullanılan aksesuarlarla şık bir yemek odası elde edebilirsiniz. Mobilyalarda gösterişten uzak yalın bir tarz seçerken konsol aynaları ve aydınlatma gibi aksesuarlarda daha zarif ve şık seçimler yapabilirsiniz. Umarım sizin için seçtiğimiz sade ve şık yemek odaları alternatif fikirler sunabilir.

sade-ve-sik-yemek-odalari

Açık gri sandalyeler, siyah yemek masası ve konsol, şık konsol aynasından oluşan sade ve şık yemek odası. Duvarlarda halı deseninden esinlenerek oluşturulan duvar kağıdı kullanılmış. Halıyla duvarlar bir bütün gibi duruyor. Perde de ise zarif geometrik desenler kullanılmış.

sade-ve-sik-yemek-odalari-1

Yuvarlak yemek masası, krem ve kahverengi kombinasyonuyla sandalyeler, ahşap dresuar ve iç içe geçmiş çemberlerden oluşan aydınlatmasıyla gözleri kamaştıran sade ve şık yemek odası tasarımı. Perde seçiminde sade ve beyaz tercih yapılırken aksesuarlarda da sade düz tasarımlar tercih edilmiş.

sade-ve-sik-yemek-odalari-2

Bu yemek odası doğal güzelliği ve zenginliği ile sıradan bir yemek odasından çok uzak. Mumlardan oluşan avize şamdanlarla süslenen yemek masası. Tabi ki süslemede çiçeklerde unutulmamış. Oramı birazcık renklendirmeye ne dersiniz?

sade-ve-sik-yemek-odalari-3

Fildişi ve bej tonlarından oluşan yemek odasına ara ara turkuazlar serpiyoruz. Yemek masasında iki tane turkuaz koltuk, masa üstünde turkuaz bir vazo ve turkuaz perdelerle renklendiriyoruz yemek odasını. Turkuaz tonlarından oluşan bir yemek odası istiyorsanız bu tasarım sizlere fikir olabilecek bir dekorasyona sahip.

sade-ve-sik-yemek-odalari-4

Aydınlatmasıyla göz dolduran, yuvarlak kesimlerden oluşan sade ve şık yemek odası tasarımı. Renkler ve mobilyalar her şey sade dikkat çeken ise yemek masasının tam merkezinde bulunan aydınlatma.

sade-ve-sik-yemek-odalari-5

Beyaz sandalyeler, dikdörtgen kiraz yemek masası ve altın sarısı aydınlatma ürününden oluşundan sade ve şık yemek odası. Duvarda beyaz ve sarı şeritlerden oluşan aplikler kullanılarak aydınlatma ürünüyle şık bir kombinasyon sağlanmış. Süsleme de ise yemek odalarını daha sıcak bir atmosfer oluşturmada en çok tercih edilen çiçekler kullanılmış.

sade-ve-sik-yemek-odalari-6

Açık mutfak, yemek odası ve salonun iç içe olduğu bir dekorasyon. Yemek odası için mutfak yanı tercih edilmiş. Soluk mavi sandalyeler, ahşap yemek masası ve fincan avizeden oluşan sade bir yemek odası oluşturulmuş. Oturma odası kısmında ise uçuk mavi tonlarda koltuklar tercih edilerek güzel bir uyum yakalanmış. Mutfakta masa şeklinde uzanan tezgahta ise sarı sandalyeler tercih edilerek ortama hafif renklendirilmiş.

sade-ve-sik-yemek-odalari-7

Yemek masasını ahşap banklarla tamamlayan tasarımları seviyorum. Değişik farklı bir ortamda yemek yeme hissi veriyor insana. Kırmızı sarkıt aydınlatma ürünleri dikkatleri çekiyor. Duvarda ise kırmızı, mavi ve sarılardan oluşan bir tablo. Sade yemek odasında şıklığı yakalamak gördüğünüz gibi aslında hiç de zor değil.

sade-ve-sik-yemek-odalari-8

Bu yemek odasında en çok göze çarpan şık bir konsol aynası ve zarif spiral desenlerden oluşan sehpa olsa gerek. Yemek masasında ise bu sefer camdan yana tercih yapılmış. Kahverengi ve karamelden oluşan sade ve şık klasik yemek odası tasarımı.

sade-ve-sik-yemek-odalari-9

Asimetrik kesimden oluşan bir yemek masası ve sandalye yerine tabureler kullanılarak oluşturulan retro yemek odası.

sade-ve-sik-yemek-odalari-10

Altın sarısı ayaklardan oluşan şık bir konsol, yuvarlak yemek masası ve beyaz masa örtüsü, klasik siyah zarif büfe ve dokuma perdelerden oluşan sade ve şık yemek odası.