Sarı Yemek Odası

Sarı Yemek Odası Modeli

Merhaba arkadaşlar;

yolculuğumuz, her metrekareye uygun dekorasyon çözümleri sunan IKEA konseptli yemek odaları. Yemek odası bildiğiniz üzere,  herkesi bir araya getiren nesnelerden oluşur.

İnsanlar karınlarını doyururken keyifli sohbet imkanı bulurlar, neyse…

Evet, şimdi mobilyamızı tanıyalım ve neden bu mobilyayı tanıdığımızı bilelim!

“Salonum sade, hani biraz da renk hiç fena olmaz”  diyorsanız; kavat-sarı suni deriyle  kaplanmış sandalyeler, sarı vitrin ve konsoldan oluşan yemek odası imdadınıza yetişir.

Sarı Yemek Odası Modeli

Bjursta açılabilen model yemek masası 6-8 kişiliktir. Beyaz, huş kaplama,kahverengi ve venge olamak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

SAM_0367

Biz bu modelde venge renk yemek masasını tercih ettik.Gelelim,bernhard model sandalyemize, minderli oturma yeri otururken rahatlatır ve bakımı kolaydır. Kavat sarı dışında, kahverengi, beyaz ve kavat mavi olmak üzere yine 4 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

SAM_0361SAM_0368 Venge ve sarıyı buluşturan Besta/Tofta model saklama ünitesinin, açık bölümünde eşyalarınızı sergileyebilir, kapalı bölümüne ise saklayabilirsiniz.Aynı model ve renk ile konsolunuzda misafirleriniz için özenle seçtiğiniz yemek takımlarınızı saklayabilirsiniz.Şimdi gelelim fiyata yani ; bu  güzel takımı almak istersek ne kadar ödeyeceğiz ?

• Vitrin                930 tl
  • Yemek masası  499 tl
  • Konsol               528 tl
  • Sandalye           329 tl
Önceki İçerikBesta Modern Yemek Odası
Sonraki İçerikAvangarde Yemek Odası

Merhaba,
1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu’na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

Please enter your comment!