Siyah Yemek Masaları

Siyah camı ve ahşap ayaklarıyla estetik bir görünüm katan siyah yemek masasında açılabilir kanatları sayesinde 12 kişiyi rahatlıkla ağırlayabilir, isterseniz kanatları kapalı da kullanabilirsiniz.

siyah yemek masaları

Yemek masasında, sandalyelerin ayakları masaya muntazam bir şekilde girmez ve dağınık görünür, bu yemek masasında kitabeler uçlarda olduğu için böyle bir problemle karşılaşmazsınız.

siyah yemek masaları (3)

Siyah cam masa tablasını görkemli gümüş kaplama masa ayaklarıyla birleştiren, misafirleriniz üzerinde kalıcı bir etki bırakacak 8 kişiyi rahatlıkla ağırlayabileceğiniz bir yemek masası.

siyah yemek masaları (4)

Siyah cam masa tablasına siyah ayaklar nasıl olur” diyorsanız aynı yemek masasının siyah ayaklar kullanılarak tasarlanmış hali. Bence, gümüş kaplama modeli daha estetik.

siyah yemek masaları (5)

Masif ahşaptan üretilmiş ve üzerine siyah parlak lake vernik atılmış, 8 kişiyi rahatlıkla ağırlayabilen modern siyah yemek masası. Aynı zamanda 2014 sonbahar koleksiyonu olan şık ve zarif  yemek masası.

siyah yemek masaları (2)

Camdan vazgeçmeyenler için yemek masası alternatiflerine devam ediyoruz. Dikdörtgen, açılabilen, kitabelerin uçlarda olduğu, 10 kişiyi rahatlıkla ağırlayabileceğiniz modern siyah yemek masası. Krom kaplama, çapraz masa ayaklarıyla yemek odanıza farklı bir görünüm katacak yemek masasıdır.

siyah yemek masaları (6)

Siyah cam yuvarlak yemek masası, iki ucunda açılabilen yuvarlak kanatlarıyla dekoratif duran, çekirdek aileler için uygun, modern siyah yemek masası. Siz de bu tasarımda olduğu gibi sonbahar moda renklerinden biri olan gri renk sandalyelerle kombinasyon yapabilirsiniz.

Önceki İçerikModern Konsollar
Sonraki İçerikGri Siyah Yemek Odası

Merhaba,
1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu’na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

1. Merhaba Aylin hanım siyah açılabilen kanatlı masanın fiyatı nedir acaba içmimarım ve bir müşterim için sipariş vermek istiorum. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler..

Please enter your comment!