Spor Masa Örtüleri

Yemek masalarımızı hem koruyan hem de güzelleştiren masa örtüleri, farklı tarz ve desenleriyle yemek odalarımıza konuk oluyor. Masa örtüleri kategorimizde bir çok modele değindiğimiz masa örtüsü çeşitlerinin bugün spor stillerini göreceğiz.

Renkli El Baskılı Masa Örtüsü

spor-masa-ortuleri

% 45  pamuk, % 50 polyester olan masa örtüsü 140×200 cm ölçülerindedir.  Dikdörtgen yemek masaları için uygun olan bu masa örtüsü renkli el baskıları ile yemek odalarınız yada mutfaklarını hareketlendireceği kesin. Bu spor masa örtüsü modelini hepsi burada da bulabilirsiniz.

Turkuaz Dikdörtgen Masa Örtüsü

spor-masa-ortuleri-1

Yemek odası dekorasyonunuzu yada mutfağınızı bahara hazırlamak istiyorsanız turkuaz ve kırmızılardan oluşan üzerinde kuş ve çiçek desenlerinin olduğu bu cıvıl cıvıl masa örtüsü işinizi görebilir. 160×200 cm ölçülerinde olan masa örtüsünü taç mağazalarında bulabilirsiniz.

Bahçe Masa Örtüsü

spor-masa-ortuleri-2

İlk baharın sıcaklığını hisseder hissetmez bahçemize atarız kendimizi. Sıcacık pazar kahvaltıları başlar sonrasında. Bahçe masamızı da süslemeyi ihmal etmeyiz. Çabuk kirlenmesin diye daha çok masa örtüsü olarak koyu renkler tercih ederiz. İşte size bahçe masanız için düşünebileceğiniz spor çizgilerden oluşan %100 pamuk masa örtüsü. 165×225 cm ölçülerinde olan bu masa örtüsünü evmanya online satış sitesinde bulabilirsiniz.

Bej Spor Masa Örtüsü

spor-masa-ortuleri-3

Pamuk, keten karışımı kumaştan üretilmiş, dikdörtgen yemek masalarıyla kullanabileceğiniz bej renk spor masa örtüsü. Yemek odanıza retro dokunuşlar ekleyebilirsiniz.

Çizgili Masa Örtüsü

spor-masa-ortuleri-4

Baharın renkleriyle yemek masanızı buluşturan spor masa örtüsü. Daha çok kare masalar için uygun olan bu masa örtüsü 100%  pamuktur. Zakka counrty tarzı renkli şerit masa örtüsüyle yemek odanızı, mutfağınızı hareketlendirebilirsiniz.

1. Spor masa örtülerini ben şahsen beğenmedim. Biraz daha Avrupai bir tarza sahip. Bizim gibi Anadolu insanına biraz garip geliyor bu tarz şeyler 🙂

2. Ben çok beğendim. Özellikle de son fotoğraftaki renkli çizgili masa örtüsünü beğendim. Ben seviyorum böyle spor şeyleri de. Şık ve daha eski tarz olan masa örtülerim de var ama yerine göre hepsi kullanılıyor.