Tabaklarla Yemek Odası Duvar Dekorasyonu

Yemek odalarınızı sıkıcı ve düz buluyorsanız duvar dekorasyonunda tabakları kullanarak farklı ve ilgi çekici hale getirebilirsiniz.  Tabaklar ile yemek odalarınızı sıradanlıktan çıkarabilirsiniz. Üstelik diğer duvar dekorasyonlarına göre oldukça ucuz ve keyifli. Sadece nasıl bir dekorasyon yapacağınıza kara vermek. Karar vermenize yardımcı olacak tabaklar ile dekore edilmiş yemek odası duvarlarına bakalım isterseniz.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu

Taş duvardan oluşan yemek odanızı cam, kırmızı ve sarı tabaklarla dekore edebilirsiniz. Bence böyle bir duvar dekorasyonunu herkes sever. Modern yemek odasına sahipseniz böyle bir duvar dekorasyonu yapabilirsiniz.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-1

Rustik yemek odası ve duvarlarda Afrika esintileri. Kültür, doğa ve stil havası hepsi bu yemek odası dekorasyonun içerisinde mevcut. Bu stil yemek odası dekorasyonları kesinlikle sizi sıradanlıktan uzaklaştıracak. Yemek masasında farklı tarz sandalyelerin aynı anda kullanılmasını seviyorum. Tabureler, banklar ve ahşap sandalyeler hepsi iç içe sıcak ve samimi bir ortam için hepsi güzel seçim.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-2

Siyah duvarlar üzerine beyaz tabaklarla yapılan duvar süslemesi. Modern yemek odanızda farklılığı hissetmek istiyorsanız tabaklar duvara. Abajur yada apliklerle ışığı kullanarak duvar dekorasyonunuzu daha çekici hale getirebilirsiniz.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-3

Mavi cam tabaklar, mavi köşe koltuk ve mavi vazo hepsi birbirini çok güzel tamamlıyor. Tabaklarla yemek odasında daha güzel eklektik yaratılamazdı.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-4

Ahşap yemek masası, akrilik sandalyeler ve beyaz duvarlardan oluşan sade modern yemek odası. Renkli tabaklarla duvar süslemesi yaparak yemek odanızı çarpıcı hale getirin.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-5

Farklı renk ve çeşitteki tabakları  yemek odası duvarlarınıza yapıştırabilirsiniz. Hem yemek odanızı renklenir hem de duvarınızı daha estetik gösterir. Perde ve aksesuarlarda da renkli tasarımlar tercih edebilirsiniz.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-6

Çizgili koltuk ve brno sandalye tarzı, ahşap yemek masası, gri duvarlar ve beyaz tabaklarla asimetrik diziler. Duvarda kullanılan beyaz tabaklar oldukça basit fakat doğru dekorasyonla oldukça ilgi çekici. İki yanına koyulan aynalar tasarımı daha estetik hale getirmiş.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-7

Yemek masamızda plaj stili, bank ve modern olmak üzere üç farklı sandalye grubu aynı anda. Yemek takımlarınızı koyacağınız eskitme büfe ve etrafında mavi tabaklardan oluşan duvar süslemesi. Tabak sayısında yerinde tercih yapılarak kalabalık görüntü oluşması engellenmiştir.

tabaklarla-yemek-odasi-duvar-dekorasyonu-8

Böyle bir yemek odası duvarında tabak sayısını abartabilirsiniz. Çünkü duvarınızı kaplayan ne bir mobilya ne de ayna, tablo gibi aksesuarlar var. Tabak sürüsüyle duvarınızı donatarak yaratıcı dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Daha farklı duvar dekorasyonları görmek isterseniz yemek odası duvar dekorasyonu yazımızı inceleyebilirsiniz.

1. Ay son fotoğrafa çok şaşırdım, diğerleri normal geldi ama sonuncusu çok ilginç. Daha önce görmemiştim o tarz bir tasarım. Sayenizde çok farklı modeller görüyorum dekorasyon konusunda, teşekkürler