Tavana Asılı Yatak Modelleri

Tavana Asılı Yatak Modelleri 1

Kolaylıkla yapamayacağımız her şey, bizi büyüler. Kayak yapmak, gökyüzü dalışı ya da deniz altı gibi inanılmaz olan her şeyi araştırıyoruz. Hepimiz, uçmak için hazır olduğumuzu düşünüyoruz, ancak henüz bunun için aracımız yok. Henüz uçmak fikri gerçeğe dönmüş olmasa da, kendimizi tehlikeye atmadan bunu biraz da olsa gerçekleştirmek için yatak odalarında tavana asılı yataklar kullanılabilir.

Sizin de yatak odanızda kullanabileceğiniz tavana asılı yatak modelleri, yatak odanızda olağanüstü bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Seçenekler sınırsız! Dilerseniz kendin yap projelerini değerlendirerek; eski bir trambolini ya da palet ahşabı da tavana asılı bir yatağa dönüştürebilirsiniz. Yerden yükselen bir yatakla tanışın ve uyurken rahatlamaya başlayın. Bu yazımızda, hem sizin yapabileceğiniz hem de satın alabileceğiniz yaratıcı ve şık tavana asılı yatak modelleri bulabilirsiniz.

Tavana asılı yataklar, genç odaları için iyi bir seçim. Ahşap yatağın daha farklı bir versiyonu olan bu yatak, tek kişilik kullanıma uygun. Yatak odasında farklı bir etki yaratmanın en etkili ve kolay yollarından biri!

Bu tarz yatakları, bahçenizde de kullanabilirsiniz. Ahşap paletler ile yapabileceğiniz ve ağaca asacağınız bu paletin üzerinde bir de yatak kullanarak, hem gündüz hem de gece keyif yapabileceğiniz, uçan bir yatağa sahip olabilirsiniz.

Tavana asılı yatak modelleri, kış bahçeleri ve balkonlar için de iyi bir seçimdir. Üzerinde dekoratif yastıklarla, dilerseniz uzanıp kitap okuyabileceğiniz, dilerseniz de günün yorgunluğunu atabileceğiniz bir divan yaratabilirsiniz.

Tavana asarak kullanabileceğiniz yatak modeli olarak, klasiklerin dışında, böyle özel tasarımlardan da yardım alabilirsiniz. Yuvarlak, eski bir trambolini, bundan böyle yatak olarak kullanmaya ne dersiniz? Minderler ile destekleyeceğiniz ve doğru kumaşlarla, iç mekanda ya da dış mekanda tavana asılı bir yatak olarak kullanabileceğiniz, şık ve eğlenceli bir yatak olacak. Böyle büyük bir yatak, iki kişilik kullanım için de ideal.

Yatak odasında klasiklerin dışına çıkmak için, ahşap yatak modellerinden yardım alabilirsiniz. Romantik bir yatak odası dekorasyonu yaratmak için siz de böyle bir yatak modelini tercih edebilirsiniz.

Tavana asılı yatak modelleri, kardeş odaları için de iyi bir seçim. Çocuklarınız için evinizde fazladan oda yoksa ve ranzalardan da hoşlanmıyorsanız, iki kardeşten biri için tavana asılan bir yatak modeli tercih edebilirsiniz.

Bu tarz yataklar, kış bahçeleri ve bahçeler için de idealdir. Büyük bir bahçeniz varsa, bahçenizde bir köşeyi, şık bir uyku köşesine dönüştürebilirsiniz. Hatta dilerseniz, yaz sezonunda güneşlenmek için de böyle bir yataktan yardım alabilirsiniz.

Yatak odanız için, tavana asılı bir yatak fikri kulağa çok hoş geliyorsa, ahşap paletleri kullanarak, kendin yap projesine dönüştürebilirsiniz. Ahşap paletleri değerlendirmek için böyle bir yatak, iyi bir seçenek olacak.

1. Bu asma yatakları çok beğeniyordum, içeriktekiler de çok güzel. Özellikle ranza fikri çok hoşuma gitti ama ya düşersek? :DD Gece patırtıyla bütün evi ayağa kaldırmak da istemem doğrusu, kendim de korkarım 🙂

• 🙂 Düşme olayı tehlikeli. Üstteki tavana asılı yatak için bir korkuluk yaptırılabilir. Gerçi iki kardeş arasında eminim kavga sebebi olur 🙂