Trend Yemek Odası

Meşe yemek masası, karamel konsol ve vişne çürüğü sandalyelerden oluşan modern yemek odası takımı. Aslında bakarsanız, yemek odası takımına dahil olmayan ama yemek odası takımına çok yakıştırdığımız için fotoğraf karesine dahil ettiğimiz bir de kitaplık var.

SAM_1181

Modern yemek odası takımını, meşe yemek masası  ile anlatmaya başlayayım isterseniz.

Meşe Yemek Masası

Yemek masası tablası meşe kaplama, masa ayakları ahşap modüldür. Meşe ağacı kullanıldığı için sıcaklık değişimlerine ve neme karşı dayanıklıdır. Yemek masası ve sandalye ayaklarında karamelin aynı tonu kullanılarak renk uyumu yakalanmıştır. Sandalyelerde vişne çürüğü kumaş rengi kullanılmıştır. Bence siz de bu dekorasyonda olduğu gibi aynı renk amerikan servis ve peçeteler kullanarak rengi öne çıkarmalısınız.

Karamel Konsol

SAM_1182

Konsol kapaklarında karamel tonları , konsol iskeletinde meşe kullanılarak hoş bir renk kombinasyonu  yakalanmıştır. Kapak kulpları özel tasarım olan  bakır renginde eskitme olup kapakların aşınmaması için yavaşlatıcı menteşeler kullanılmıştır. Konsol aynası çerçevesinde de meşe kaplama tercih edilmiş ve konsol iskeletiyle uyum yakalanmıştır.

Kitaplık

SAM_1179

Dublin kitaplık olarak geçen bu modelimiz, 215 cm genişliğinde ve 118 cm yüksekliğindedir. Metal bölümleri, sarı-kapuçino , sarı raflar MDF üzeri lake cila boyamadır. Son olarak da yemek odasının fiyatından bahsedip bitireyim isterseniz.

Yemek Odası Fiyatı

Yemek Masası  1.080 tl