Yatak Odaları İçin Duvar Depolama Fikirleri

Depolama ve organize olmak, günümüz evlerinde çok önemlidir çünkü odalarda yerden tasarruf etmek, alanı daha büyük ve daha düzgün gösterir ve daha rahat hissetmenize yardımcı olur. Duvar depolama fikirleri, yerden tasarruf etmek için en iyi seçeneklerden biridir ve yatak odanızı düzenli tutmaya gerçekten yardımcı olacaktır. İşte yatak odanızın dekorasyonunda değişiklik yaparken işinize yarayacak, farklı ve kullanışlı duvar depolama fikirleri

Yatağın Yanında Duvar Kitaplığı

Birkaç raf ve çekmece içeren ve yatağın yanlarına yerleştireceğiniz bir kitaplık, bir sürü şeyi barındırabilir ve en küçük yatak odası için bile harika bir fikirdir. Yatağın kenarlarında tuvalet masası ve üzerinde, duvarda kitaplık kullanmak, yatak odanızda çok sayıda saklama alanı sağlar.

Gömme Duvar Depolama Alanları

Gömme duvar bölmeleri ve çekmeceler, yatak odanızda biraz yeriniz olması durumunda harika bir fikirdir. Sürgülü kapaklarla birlikte raflar ve bölmeler oluşturabilirsiniz. Gömme duvar depolama alanlarında istediğiniz her şeyi gizleyebilir ve bu rafları komodin olarak da kullanabilirsiniz.

Açık Raflar

Açık raflar, evin her odası için en popüler şeylerden biridir. Kullandığınız odaya uyan ve iç mekan tasarımınızla eşleşen rafları kolayca bulabilirsiniz. Dilerseniz bu rafları kendiniz de yapabilirsiniz. Açık raflar, hiçbir zaman hantal bir görünüm yaratmaz. Çeşitli aksesuarları göstermek için iyi bir fikirdir ve açık rafları, yatak odanızın dekorasyonunun bir parçası haline getirebilirsiniz.

Bu depolama seçenekleri için klasik rafları tercih edebilir ya da kutu şeklinde raf seçeneklerini de tercih edebilirsiniz. Dilerseniz yatağın kenarında kullanarak gece yatarken telefonunuzu, kitabınızı ve baş ucu suyunuzu koymak için renkli bir raf çözümü getirebilirsiniz.

Diğer Duvar Depolama Fikirleri

Yatak odaları için duvar depolama fikirleri ve farklı raf çözümleri için seçeneğiniz oldukça fazla.

Yatak başı kullanmak yerine daha ilginç bir fikre ne dersiniz? Dekoratif objeleri, kitapları ve aplikleri konumlandırmak için baş ucunuzda kullanacağınız bu gömme raf sistemi, yatak odası dekorasyonuna renk katmak için harika bir fikir.

Yatağın iki yanında da komodin kullanma fikri oldukça yaygındır. Biraz daha farklı bir seçim yapmaya ne dersiniz? Daha fazla depolama seçeneği sunacak ve bazı kitap ve kozmetiklerinizi organize etmenizi sağlayacak raf sistemleri, yatak odası dekorasyonunda keyifli bir duvar depolaması oluşturmak için iyi bir seçimdir.

Yatak odasında depolama alanını arttırmak ve eşyalarınızı organize etmek için şık ve modern bir seçenek sunan sepetleri, dilerseniz krem ve losyonları, dilerseniz de dergilerinizi depolamak için kullanabilirsiniz. Yatak odası duvarları için depolama fikri arıyorsanız, siz de duvarınıza birkaç sepet asmayı deneyebilirsiniz.

Aile fotoğraflarınızı ya da seyahat anılarınızı sergilemek için yatak odanızda klasik bir raf sisteminden yararlanabilirsiniz. Bunu yaparken ince, yalnızca çerçevelerin girebileceği kalınlıkta bir raf kullanarak kalabalık görünümü engelleyebilirsiniz.

1. Ben en çok ilk resimi beğendim. Fakat bizde olsa o raflara yemek takımlarını yerleştirirlerdi 🙂 Şaka bir yana oldukça kullanışlı gözüküyor. Fiyatınında çok pahalı olduğunu düşünmüyorum.

• Kesin ? tabak,çanak, süt takımları var bi de bilmem bilir misiniz eskinin. Altın sarısı renginde olur genelde malzemesi hafızamda değil. Annem en sonunda evde koyacak yer bulamayıp bana vermişti ?. Şükür ki oğlum kırdı herkes kurtuldu ?

2. Gömme duvar depolama fikri için konulan fotoğrafa bayıldım çok minnoş bir alan olmuş 🙂 Özellikle alan darsa çok işe yarıyorlar. Ben de kıyafet dolabımı gömme kullanıyorum, çok rahat oluyor.

• Gömme dolap dediğiniz gibi küçük yatak odaları için oldukça işlevsel. Özellikle ev sahibi olanlar hazır gardıroptan çok gömme dolap tercih ediyorlar.