Yatak Odanızı Yeni Gibi Gösterecek Dekorasyon İpuçları

Günün sonunda şık bir uyku olanında dinlenmek için yatak odanıza binlerce dolarlık bir yatırım yapmanız gerekmez. Küçük ve etkili dekorasyon ipuçlarının her biri, 1-2 gün içinde uygulanacak kadar basittir ve yatak odanızda çarpıcı bir fark yaratır. İşte yatak odanızı yeni gibi gösterecek dekorasyon ipuçları…

Yeni Tekstil Ürünleri

Yatak odasını yeni gibi göstermenin belki de en etkili yolu, tekstik ürünlerinde ve detaylarda yapacağınız yeniliklerdir. Yatağın üzerinde kullandığınız nevresim takımı, yerdeki halı ya da perdelerde değişiklikler yaparak, mobilyaları değiştirmeden de yeni bir yatak odası görünümüne sahip olabilirsiniz.

Eski komodinin çekmecelerinin kulplarını çıkarın ve daha modern seçeneklerle değiştirin. Böylece az bir maliyet ve fazla çaba göstermeden, yatak odanızda yeni bir görünüm yaratabilirsiniz. Ucuz seçenekler, yatak odanıza stil katar. Altın ya da gümüş detaylı çekmece kulpları, eski tip komodine yenilik katmak için idealdir.

Yatak Başlığı

Yatak başlığını yenilemek, yatak odasında değişim yaratmak isteyenler için harika bir seçenek sunar. Üstelik bu seçenek, oldukça ekonomik bir seçenek. Ayrıca her tarzda yatak odası dekorasyonuna da kolaylıkla uyum sağlayacak bir tasarım. Dilerseniz sprey boya ile boyayarak, yatak odanızı renklendirecek bir yatak başı tasarımı de elde edebilirsiniz.

İlginç Objeler Ekleyin

Yatak odası dekorasyonunu yenilemek için en iyi seçeneklerden biri, mekana ilginç, farklı ve dikkat çekici objeler eklemektir. Farklı bir aydınlatma, yatak odasını yenilemek için iyi bir seçenek olabilir.

Yatak odasını yenilemek için mekana girdiğinizde ilk göze çarpan detayı, perdeleri yenileyebilirsiniz. Yerlere kadar uzanan uzun perdeler, yatak odasını yenilemek için iyi bir fikirdir.

Yatak odanızı yaşanmış kılın. Gittiğiniz yerlerden bir anı köşesi oluşturan bir pano, kendin yap masa projesi, patchwork halılar, ilginç lambalar ve renkli yatak örtüleri kullanarak yatak odanızdaki yaşanmışlık hissini arttırın.

Aynalar, kullanıldıkları mekana şık bir görünüm katar. Ahşap bir çerçeve, aynaya vintage etkisi katabilir. Dilerseniz daha modern tarzda bir çerçeve de kullanabilirsiniz. Küçük detaylarla yatak odanızı yenilemek ve dönüştürmek istiyorsanız, büyük boy bir boy aynası kullanmayı düşünebilirsiniz.

Yatak odasında yeni bir görünüm yaratmak için bir diğer etkili yol da cibinlik kullanmaktır. Tül detayları ile uyku alanında romantik bir hava yaratmanıza yardımcı olur. Üstelik oldukça uygun fiyatlıdır. Siz de yatak odanızın tarzına uygun bir cibinlik ile yatak odanıza yeni bir tarz kazandırabilirsiniz.

1. Sade ve düz renklerden oluşan bir odaya patlayan renkte bir eşya konulunca ben hayran kalıyorum. İlk fotoğrafta yastıkların renkli olması da öyle. Değişik bir hava katıyor odaya.