Yemek Odası İçin Rustik Avizeler

Yemek odalarınızı rustik avizeler ile aydınlatmaya ne dersiniz? Birbirinden farklı rustik avize modelleri ile yemek odalarınızda samimi bir ortam oluşturabilirsiniz. Sizlere yemek odası dekorasyonunda farklı alternatif fikirler sunabilecek ahşap avizelere her beraber göz atalım isterseniz.

yemek-odasi-icin-rustik-avizeler

Ahşap yemek masası, sandalyeler ve büfeden oluşan oluşan yemek odası takımınızı geyik boynuzu tasarımlı avize modeli ile rustik dokunuşlar ekleyebilirsiniz. Samimi ve sıcak yemek odası dekorasyonunuzu rustik aydınlatma ürünü ile tamamlayabilirsiniz.

yemek-odasi-icin-rustik-avizeler-1

Kış bahçesi, yemek alanı, yanan bir şömine ve otantik aydınlatma. Yemek yerken dinlenmek istiyorsanız kesinlikle muhteşem bir dekorasyon.

yemek-odasi-icin-rustik-avizeler-2

Ahşap yuvarlak yemek masası, gri sandalyeler ve eskitme konsoldan oluşan yemek odası dekorasyonu rustik siyah bir avize modeli ile tamamlanmış.

yemek-odasi-icin-rustik-avizeler-3

Açık mutfak ve yemek odası iç içe uygulaması. Ahşap dikdörtgen yemek masası, retro siyah sandalyeler ve açık renk ahşap avizeden oluşan yemek alanı. Ahşap avizeler yemek alanlarına ayrı bir hava katıyor. Yemek masanıza küçük saksılar koyarak doğal süsleme yapabilirsiniz.

yemek-odasi-icin-rustik-avizeler-4

Yemek masasıyla aynı tonlarda ahşap avize tercih ederek hoş bir uyum yakalayabilirsiniz. Ahşap dikdörtgen yemek masası, kahverengi tonlarında ahşap sandalyeler, ahşap sedir ve rustik avizeden oluşan doğal yemek odası dekorasyonu. Ferah bir ortamda kahvaltı yapmak ve yemek yemek istiyorsanız düşünebileceğiniz bir yemek odası dekorasyonu.

yemek-odasi-icin-rustik-avizeler-5

Farklı renklerde ahşap sandalyeler, kare ahşap yemek masası ve rustik avize modelinden oluşan sade ve doğal yemek odası dekorasyonu. Yemek yerken rahat bir ortam hissi veren yemek odası tasarımı. Yemek masanıza canlı çiçekler koyarak doğal ve abartısız bir süsleme yapabilirsiniz.

1. Sitedeki rustik boynuz desen avizeler birbirinden güzel ancak resimdeki hiçbir modele internet üzerinden ulaşamıyorum.yardimci olabilir misiniz acaba?