Yemek Odası ve Salon Takımları

Yemek odası takımları yazımızdaki modelleri incelerken bunlar hangi konsept salonlara uygulanabilir diye düşünmüşsünüzdür. Yemek odası ve salon takımları yazımızda, bu sorulara cevap veren yemek odası ve salon takımını içine alan dekorasyonlara yer verdik.

yemek odası ve salon takımı

Eskitilmiş deri köşe koltuk ile country yemek odası takımlarındaki modellerimizi andırırken, kavisli gri sandalyeler ve oval aydınlatmasıyla yemek odası takımı ortama sofistike bir hava katmış. Üç adet tekli, bir adet ikili koltuk ve orta cam sehpadan oluşan salon takımı ile dekorasyon tamamlanmıştır. Salonunuz küçükse bu dekorasyonu çok seveceksiniz.

yemek odası ve salon takımı

4 kişilik yemek masası, sarkıt aydınlatmadan oluşan sade yemek odası takımı ve ikili koltuk, metal sehpadan oluşan salon takımı küçük metrekarelere alternatif çözüm sunuyor.

yemek odası ve salon takımı (2)

Renkli yemek odası ve salon takımından oluşan bu tasarım sıcak ve samimi davetlerin adresi olacak. Konforlu, krem ve koyu pembe koltuklar, ceviz yemek masası ve krem kumaş üzerine pembe çizgilerden oluşan sandalyeler, hepsi tam anlamıyla birbirini tamamlayan şık tasarımlar.