Yemek Odasında Salıncak

Yemek odasında farklı tarzları sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bugün özellikle çocuklarınızın yemek yerken eğleneceği, farklı ve orijinal bir yemek odası dekorasyonu göstereceğiz. Sandalyelerimizin hepsini yada bir kısmını monotonluktan çıkarıyor sevimli tasarımlara salıncaklara dönüştürüyoruz. Salıncaklı sandalyeler yemek odası dekorasyonunda nasıl mı durur gelin hep birlikte inceleyelim isterseniz.

yemek-odasinda-salincak

Siyah yemek masası, beyaz retro sandalyeler, siyah konsol ve ahşap salıncaktan oluşan orijinal yemek odası. Çocuğunuzun yemek masasındaki yerini daha eğlenceli hale getirmek isterseniz düşünebileceğiniz güzel bir fikir. Tabi yaramaz çocuklar için sakıncalı olabilir.

yemek-odasinda-salincak-1

Arkadaşlarınızla bir bahçe ortamında hissetmek sallanarak kahvenizi yudumlamak, üstelik bunların hepsini evinizde yemek odanızda yapmak acaba nasıl olurdu. Deneyip görmek gerek.

yemek-odasinda-salincak-2

Kare ahşap yemek masası tablası, beyaz iskelet ve kırmızı sandalyelerle şirin ve farklı yemek odası modeli. Aksesuarlarınızı koymanız için vitrin, gümüşlük gibi üniteler tercih etmek yerine duvarınızda niş uygulatabilir, cam raflar kullanarak yemek odanıza estetik bir doku katabilirsiniz.

yemek-odasinda-salincak-3Yuvarlak ahşap masa tablası ver renkli sandalyelerden oluşan salıncak yemek odası tasarımı. Dilerseniz bu tasarımda olduğu gibi renkli salıncak sandalyeler tercih edebilirsiniz. Hareketli ve eğlenceli yemek odası dekorasyonunda sıradışı tasarımları sevenler için güzel bir alternatif.

Please enter your comment!