Yeni Moda Yemek Odası

20142015 koleksiyonu yeni moda yemek odası ile evlerinize retro bir görünüm katabilirsiniz. Geçmişe parlak siyah kombinasyon ile geri dönüyoruz.

SAM_1200

Hint cevizinden üretilmiş mobilyalar, ahşap ayak ve kulplar gözleri kamaştırırken yemeğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Konsol, konsol aynası, yemek masası ve sandalyelerden oluşan yeni model şık bir yemek odası takımı.

Yemek Masası

SAM_1201

Cam tablalı, ahşap ayaklı yemek masası, Hint cevizinden üretildiği için bakımını doğru yaparsanız, uzun yıllar kullanabilirsiniz. Masa tablasının cam olması sizi korkutmasın çünkü, diğer camlara göre daha dayanıklı temperli cam kullanılmıştır. 6 kişilik yemek masasında, masa yüzeyinde kullanılan siyah temperli cam, sandalyelerde kullanılan siyah ayaklar ile kombinasyonu sağlanmıştır. Sandalyeler deri olduğu için kolaylıkla temizleyebilir, ateşten uzak tuttuğunuz sürece uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Konsol

SAM_1202

Yemek takımlarınızı rahatlıkla koyabileceğiniz, parlak siyah ve ahşap kombinasyonun devam ettiği modern yeni moda konsol. Ağırlıklı olarak ahşap kapakların olduğu ve 1 tane siyah parlak cam seçilerek estetik kazandırılan konsol kapaklarında, özel frenli menteşe ve ray sistemi kullanıldığı için hem aşınması önlenmiş hemde yavaş kapanması sağlanmış olur.

SAM_1222

Bu yemek odası takımını alırsam TV sehpamla uyumsuz olur diyorsanız, yemek odanızın tamamlayıcısı TV sehpası. TV sehpası 2 parça olduğu için dilerseniz son parçayı almazsınız.