Yeni Yemek Odası Modelleri

Merhaba güzel insanlar,

Bugün sizlere Türkiye firmalarından derlediğimiz yepyeni yemek odası modellerini sunacağız. Modellerimizi sırayla inceleyelim isterseniz.

yeni-yemek-odasi-modelleri

8 kişilik ahşap yemek masası, 8 adet sandalye ve 4 kapaklı raf ünitesinden oluşan modern yemek odası takımı. Yemek masası açılmamaktadır ve konsol kapaklarında bas-aç kapak sistemi kullanılmıştır. Modern tarz sevenler için alternatif olabilecek hoş bir yemek odası takımı. Bu güzel yeni yemek odası takımının fiyatı 12.530 TL’dir.

yeni-yemek-odasi-modelleri-1

Sırada ise avangard tarz sevenler için fildişi yemek odası takımı. Lake kaplama yemek masası, sandalyeler, vitrin, gümüşlük ve konsoldan oluşan avangard yemek odası takımı. Konsol aynası, gümüşlük ve vitrinde led aydınlatma kullanılarak estetik bir görünüm verilmiştir. Yemek masası açılabilmekte ve 6-8 kişilik olarak kullanılabilmektedir. Bu takımın fiyatı 8.000 TL civarındadır. Takımın içerisinde yer alan mobilyaların ayrı ayrı fiyatlarına bakacak olursak, kitabeli masanın fiyatı 1,537 TL, gümüşlük 828 TL, konsol 1,350 TL, konsol aynası 565 TL, vitrin 1.390 TL, altı adet sandalyenin fiyatı ise 2.093 TL’dir.

yeni-yemek-odasi-modelleri-2

Masif yemek masası, sandalyeler, konsol ve büfeden oluşan masif yemek odası takımı. Yemek masası 6 kişiliktir. Konsol 4 adet çekmece, 6 adet kapaklı raf ünitesinden oluşmaktadır. Çekmecede büyük kulplar tercih edilirken kapaklarda düğme kulplar tercih edilmiştir. Cam kapaklı büfede şık aksesuar ve bardaklarınızı sergileyebilirsiniz. Bu takımın fiyatı ise 7.620 TL’dir.

yeni-yemek-odasi-modelleri-3

Beyaz sandalyeler, beyaz lake kaplama konsol, kahverengi masa tablası ve beyaz ayaklardan oluşan modern beyaz yemek odası takımı. İki çekmece ve iki kapaklı raf ünitesinden oluşan konsol yemek takımlarınızı rahatlıkla alabilecek genişliktedir. Konsol kapaklarında bas-aç kapak sistemi kullanılmıştır. Masa tablası ve masa ayaklarında renk farklılığı yemek odasına hoş bir hava katmış.

yeni-yemek-odasi-modelleri-4

Siyah parlak yemek masası, krem sandalyeler ve ahşap büfeden oluşan modern yemek odası takımı. Büfe kapaklarının küçük bir kısımında cam kapaklar tercih edilmiştir. İç dizaynında ise ayarlanabilir raflar bulunmaktadır. Bu modern yemek odası takımının fiyatı 5.330 TL’dir. Sırada klasik bir takımımız var.

yeni-yemek-odasi-modelleri-5

Ceviz kaplama yemek masası, vitrin ve sandalyelerden oluşan Fransız stil klasik yemek odası takımı. Yemek masası açılmamaktadır ve 8 kişilik olarak kullanılabilmektedir. Sandalyeler karışık desenli deri ile kaplanmıştır. Yemek masası ve vitrinde ince işçilik gerektiren ahşap oyma bulunmaktadır. Vitrinin üst kısmında cam kapaklar tercih edildiği için aksesuar ve şık bardaklarınızı sergileyebilirsiniz. Alt kısımda cam tercih edilmediği için eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Bu klasik yemek odası takımının fiyatı 13.800 TL’dir.

yeni-yemek-odasi-modelleri-6

Ahşap yemek masası, sandalyeler ve konsoldan oluşan modern yemek odası takımı. Yemek masasını 6 kişilik olarak kullanabilirsiniz. Konsolda 2 adet çekmece ve kapaklı raf ünitesi bulunmaktadır. Konsol kapaklarında bas-aç kapak sistemi bulunmaktadır. Modern yemek odası takımının fiyatı 4.330 TL’dir. Takımlar hakkında bilgi almak sterseniz bizlere merak ettiğiniz soruları yazabilirsiniz.

1. Merhabalar, ben yeni sezon yemek odası modellerini merak ediyorum da böyle bir içeriğiniz var mı 2018 2019 yıllarına ait modeller? Olsa çok iyi olurdu benim için, birkaç fikir almam gerekiyor da

• Merhaba Tülay Hanım, son model yemek odası modelleri için bir içerik hazırlıyoruz. Yayınlananınca size bilgilendirme gelecektir.