Yeşil Yemek Odaları

Bugün sizlere yemek odalarında yeşil vurgusunun yapıldığı tasarımları göstereceğiz. Yeşil duvarlar, yeşil sandalyeler yada yeşil yemek masası ile yemek odalarınıza yeşil ve tonlarını ekleyeceğiz.

yesil-yemek-odalari

Yeşil sandalyeler, ahşap yemek masası ve renkli bir tablodan oluşan oluşan modern yemek odası. Aydınlatma olarak 2 adet sarkıt lamba tercih edebilir, yemek masanızda bitkilere yer verebilirsiniz.

yesil-yemek-odalari-1

Dikdörtgen ahşap yemek masası, açık yeşil sandalyeler ve ilginç aydınlatma ürününden oluşan sade yemek odası. Güneşten fazlasıyla faydalanmak için cam duvarlar tercih edebilir ve yemek yerken manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

yesil-yemek-odalari-2

Klasik yemek masası, yeşil sandalyeler, ve klasik büfeden oluşan klasik yemek odası takımı. Böyle bir takımı yeşil duvar kağıdı ve yeşil perdeler ile kombin yapabilirsiniz.

yesil-yemek-odalari-3

Yuvarlak cam yemek masası, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere üç renk kombinasyonundan oluşan sandalyeler, yeşil desenli duvar kağıdı ve beyaz perdelerden oluşan küçük yemek odası.  Hem yemek masası hem de yemek odası süslemesinde canlı çiçeklerden faydalanabilirsiniz. Halı olarak krem renkler tercih edebilir, duvarlarda ise yeşil renkle kombin yapabileceğiniz bir tablo asabilirsiniz.

yesil-yemek-odalari-4

Yeşil beyaz duvar kağıdı, yeşil perdeler, beyaz yemek masası, sandalyeler ve konsoldan oluşan modern yemek odası. Bu yemek odası tasarımı beyaz mobilyalardan oluşan yemek odasına yeşil eklemek isteyenler için alternatif güzel fikirler sunuyor. Abajur ayağını yeşil, başlığını ise beyaz seçerek yemek odanızdaki renk kombinasyonuyla uyumu yakalayabilirsiniz. Konsol üzerine beyaz aksesuarlar koyabilir ve canlı çiçeklerle süsleyebilirsiniz.