Yüksek Tavanlı Ev Dekorasyonu Fikirleri

Genellikle köşk veya villa tarzı yüksek tavanlı evlerin dekorasyonu yapıldığı zaman evler çok güzel görüntüye kavuşmaktadır. Bunun içi eğer sizin de eviniz yüksek tavanlı bir ev tipinde ise yapmanız gereken bu makaleyi okumak olsun. Bu konu ile sizlere vereceğimiz dekorasyon fikirleri ile sizin de eviniz muhteşem bir görüntüye kavuşacaktır.

yuksek-tavanli-ev-dekorasyonu-fikirleri-2

Yüksek tavanlı evlerde en çok kullanılan şey avize seçimidir. Avizeleri özel olarak yaptıracağınız gibi modeli sallanan olan avizeler yüksek tavanlı evler için dekore amaçlı en çok tercih edilendir.

yuksek-tavanli-ev-dekorasyonu-fikirleri-3

Modern ve güzel duruşu ile kristal avizeler her zaman misafirleriniz için çok şık olacaktır.
Ayrıca kitap seviyorsanız eviniz için kitaplık oluşturabilirsiniz. Özellikle boydan boya kitaplıklar evinize çok yakışacaktır.

yuksek-tavanli-ev-dekorasyonu-fikirleri-4

Ayrıca yüksek tavanlı evlerde duvar kağıdı kullanımı da çok iyi fikir olacaktır. Evinizin ve mobilyalarınız tarzına göre duvar kağıdı seçiniz. Bu duvar kağıtları ile evinizi daha renkli ve daha şık hale getiriniz.

yuksek-tavanli-ev-dekorasyonu-fikirleri-5

Eğer odanız küçük ve yüksek tavanlı ise yapmanız gereken odanızda boydan boya uzunluğunda ayna kullanmak olsun.

yuksek-tavanli-ev-dekorasyonu-fikirleri-6

Genelde yüksek tavanlı evlerde pencerelerde büyük olur. Büyük pencereler için ise yapmanız gereken en güzel tarzda pencere seçmek olsun. Sizin eviniz için perdeler her zaman büyük önem taşırlar.

Mobilyalarınız ise gene evinizin tarzına göre seçmeniz daha iyi olacaktır.
Ayrıca yüksek tavanlı evler için tablo ama işlemi de çok iyi olacaktır. En güzel manzara tabloları ile evinizi daha tarz hale getiriniz.

1. Yüksek tavanlar evi çok daha ferah gösteriyor. Bizim eskiden kaldığımız evde yüksek tavandı. Gerçi temizliği biraz zor ve zahmetli oluyor ama her şeye değer bence.

2. Geniş geniş çok güzeller. Ama yapılmıyor ki böyle yüksek tavan artık. Sığdırıcaz diye üst üste küçücük evler hep. Şimdi salon birazcık geniş olsa dua ediyoruz çok şükür diye 😀

• Çok haklısınız Aslıhan Hanım, ne yazık ki Türkiye’de evler dar, tavanlar genelde alçak. Ama alçak tavanlar içinde tavanda yaptırabileceğiniz çeşitli uygulamalar mevcut.