Retro Yemek Odası

1
189

Retro yemek odası için seçtiğimiz tasarımı göstermeden önce isterseniz biraz Retro üzerine konuşalım. Retro, geçmişteki modanın günümüz modasına uyarlanmış halidir. Retro tarz tutkunları ise bunu şöyle açıklar, geçmişten günümüze kalmış en güzel tarz. Hızla değişen teknoloji dünyasında peki neden geriye dönüş başladı? Çünkü insan sevgi ve samimi duygularla beslenir. Bu duygu birikimini de geçmişinden alır. Bu yüzdendir ki geçmiş modası her zaman ona daha sıcak ve samimi gelir. Çünkü görmüştür o modayı, anneannesinde, babaannesinde, geçmişinde bir yerlerde illa şahit olmuştur. Peki Retro tarz sadece mobilyayı mı kapsar. Tabi ki hayır, modadan sanata, kıyafetlerden aksesuarlara geniş bir yelpazesi vardır. Retro tarz üzerine bu kadar konuştuktan sonra isterseniz Retro yemek odası için seçtiğimiz yemek odası modeline bakarak bu modayı daha iyi anlayalım isterseniz.

retro-yemek-odasi

Eskitme yemek masası, eski yöresel tarz halı ve Avrupanın en iyi tasarımcılarından biri olan Marcel Breuer sandalyeleri. Çoğumuz evlerinde böyle bir halı olduğunda kullanmaktan çekinir. Fakat hoş bir dekorasyonla şık bir yemek odası oluştururken modayı takip edebilirsiniz.

Önceki İçerikRomantik Yemek Odası Dekorasyonu
Sonraki İçerikMasa Örtüleri
Merhaba, 1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu'na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz