Büyük Ayna Modelleri

Aynalar, evlerin vazgeçilmez eşyaları arasında yer almaktadır. Salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası ve antre bölümü dahil her yerde aynaların bulunması gerekmektedir. Ayna, kullanım ihtiyacı ile birlikte ev dekorasyonu konusunda da önem arz etmektedir. Aynalar genellikle evin daha geniş gösterilmesini sağlamak için kullanılan dekorasyon hilesidir. Hemen bu senenin ilgi çekecek olan büyük ayna modellerine göz atalım.

buyukaynamodelleri

Salon ve oturma odasında aksesuarların önünde, mobilyaların karşısında olacak büyük bir ayna eve genişlik hissi katacaktır. Evin büyük görünmesini istiyorsanız şık ve büyük bir ayna ile başarıya ulaşabilirsiniz.

buyukaynalar

Farklı bir tasarıma sahip olan dikdörtgen ayna bakın salonu nasıl geniş göstermekte. Aynı zamanda modern yapısı ile dekorasyonu da güçlendirecektir.

buyukayna

Hem bir konsola sahip olan, hem de aynası ile şık bir görünüm sergilemenizi sağlayacak olan aynayı hem oturma odasında, hem salonda, hem de antre için kullanabilirsiniz.

SONY DSC

Varaklı büyük ayna modelleri özellikle koridorlarda tercih edilmektedir. Şık ve gösterişli yapısı ile hemen hemen tüm ev dekorasyonlarına uyum sağlamaktadır. Eğer duvarınızda yeriniz var ise varaklı büyük aynaları tercih edebilirsiniz.

bombelibuyukaynalar

Aynayı doğru yere yerleştirerek ışığı da doğru kullanabilirsiniz. Işığın eve doğru ve eşit yayılmasını sadece bir ayna ile başarabilirsiniz. Bombeli büyük ayna modelleri ev dekorasyonlarında son trend.

cercevelibuyukayna

Gümüş bir çerçeveye sahip olan ve oval bir büyük ayna hem salon, hem de oturma odası için ideal seçim olacaktır.

Please enter your comment!