Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri

düğmelerle süsleme

Düğmelerle yapılan süsleme fikirleri, çocuklar, yetişkinler için gerçek bir zevk ve fantastik ev dekorasyonu fikirleri sunuyor. Düğmeleri evinizi süsleme dışında, aileniz ve arkadaşlarınız için güzel hediyeler yapmak içinde kullanabilirsiniz. Örneğin, düğmelerden çerçeve yapabilir, çocuklarınız için keçeyi düğmelerle süsleyerek minik oyuncaklar yapabilirsiniz. Bugün sizler için birbirinden güzel düğmelerden yapılan etkinlikleri bir araya getirdik. Hoşunuza giden projeleri seçerek sizde eviniz, aileniz ve sevdikleriniz için yapabilirsiniz. Hatta bu projelerden seçtiğinizi çocuğunuzla birlikte yaparak etkinlik saatlerini eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Düğmelerden Sevimli Havuç Yapalım

düğmelerle süsleme fikirleri

Köpük, çuval bezi ve turuncu düğmelerle çocuk odası için şekildeki gibi havuç desenli küçük bir tablo hazırlayabilirsiniz. Düğmeleri tutkal ile yapıştırabilirsiniz. Yada kuvvetli bir yapıştırıcı kullanın.

Düğmelerden Rengarenk Uçan Balon Desenli Bir Tablo

düğmelerle yapılan etkinlikler

Rengarenk düğmelerle uçan balon desenli güzel bir tablo hazırlayabilir, çerçeve yaptırarak şekildeki gibi çocuk odasına asabilirsiniz. Bence bu etkinlikleri çocuğunuz varsa onunla birlikte yapın. Çünkü kendi odası için yaptığı el emeği süslemeleri asmak hem çok hoşuna gidecek hem de gelişimine katkı sağlayacaktır.

Çocuklarımız İçin Düğme Ve Keçe İle Şirincik Oyuncaklar

düğmelerden yapılan etkinlikler

Çocuklarınızın el beceresini geliştirmeye ne dersiniz. Cevabınız evetse, kırmızı bir keçe, makas, düğme, yapıştırıcı yada tutkala ihtiyacınız var. Sonrası ise çocuğunuzun hayal dünyasına kalmış.

Düğmelerden Sevimli Tırtıllar

Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri 1

Düğmelerden tablo ve keçe süslemeleri dışında çocuklarınızın sevdiği hayvanları yapabilir, odasında dekore edebilirsiniz.

Düğmelerle Yastık Süslemeleri

Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri 1

Salon yada oturma odasında kullandığınız yastıkları düğmelerle süsleyerek ev dekorasyonunu yenileyebilirsiniz. Örneğin krem yastıklarınızı, koltuklarınızın ve yastıklarınızın dekorasyonuna uygun renklerde düğmelerle süsleyebilirsiniz.

Düğmelerle Abajur Süsleme

Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri 1

Düğmelerle abajur başlıklarını şekildeki gibi süsleyebilirsiniz.

Düğmelerle Ayna Çerçevesi Süsleme

düğmelerle süsleme

Ayna çerçevesini renkli düğmelerle şekildeki gibi süsleyerek ev dekorasyonunu hareketlendirebilirsiniz.

Düğmelerden Resim Çerçevesi Süsleme

düğmelerle süsleme

Bebeğinizin odası için aldığınız resim çerçevelerinden sıkıldıysanız onları düğmelerle yenilemeye ne dersiniz. Şekildeki gibi farklı renk ve boyutlardaki düğmeleri resim çerçevesine yapıştırarak bebek odası dekorasyonunu hareketlendirebilirsiniz.

Düğmeler ve Örgülerle Yatak Odası İçin Renkli Bir Tablo

düğmelerle yapılan etkinlikler

İplikten küçük renkli çiçekler örüp ortalarını düğmelerle süsleyerek şekildeki gibi yatak odanız için renkli bir tablo hazırlayabilirsiniz. Biraz zahmetli ama yatak odanız için oldukça orijinal bir tasarım.

Ayakkabılarınızdan Sıkıldıysanız Düğmelerle Süsleyin

düğmelerle süsleme

Ayakkabılarınızdan sıkıldıysanız sevdiğiniz renk ve çeşitte düğmelerle şekildeki gibi süsleyerek onları yenileyebilirsiniz.

Düğmelerle Tişört Yenileme

Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri 1

Düğmelerle kendinizin yada çocuklarınızın tişörtlerini yenileyebilir, giysilerinizi orijinal tasarımlara dönüştürebilirsiniz.

Düğmelerden Nikah Şekeri Süsleme

Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri 1

Düğmelerle nikah şekeri süslemeleri yapabilirsiniz. Fileye nikah şekerlerini doldurun ve filenin dış kısımlarını şekildeki gibi düğmelerle süsleyin.

Düğmelerden Çiçekler Hazırlama

Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri 1

Düğmelerden çiçekler hazırlayarak masanızda dekore edebilirsiniz.

Pano ve Dolap İçin Düğme Magnetler

düğmelerle neler yapılır

Kartlarınızı, fotoğraflarınızı ve notlarınızı pano ve dolaba sabitlemek için düğme magnetler hazırlayabilirsiniz.

Düğmelerle Kutu Süsleme

düğmelerle neler yapılır

Düğmelerle mücevher kutularınızı süsleyebilirsiniz.

Düğmelerden Saat Yapalım

Düğmelerle Yapılan Yaratıcı Süsleme Fikirleri 1

Ahşap nakış kasnağı, düğmeler ve saat mekanizması ile şekildeki gibi el yapımı bir saat hazırlayabilirsiniz.

1. Ay çerçeve yapma fikri çok hoşuma gitti, bebek ya da çocuk odaları için çok güzel bir süsleme olabilir. Aynı şekilde yastık fikri de öyle. Hemen deneyeceğim birkaç tane

• Düğme süsleme dediğiniz gibi özellikle çocuk odaları için güzel bir fikir ?. Hatta düğme ile çerçeve süsleme etkinliğini çocuğunuzla birlikte yapıp onun odasında dekore etmek eminim çok hoşuna gidecektir ?.