Geometrik Yemek Odaları

Yemek odasına taze bir his vermek isterseniz geometrik yemek odası tasarımlarını düşünebilirsiniz. Modern, şık ve sofistike bir görüm elde etmek için geometrik yemek odalarını inceleyebilirsiniz. Noktalar, çizgiler, eğriler, daireler, üçgenler ve dikdörtgenden oluşan geometrik dekorasyon şekilleriyle yemek odalarına matematiğin etkisini getirebilirsiniz.

geometrik-yemek-odalari

Beyaz ve gri desenli geometrik duvar kağıtları ile yemek odasını şık ve taze bir görünüm verebilirsiniz. Beyaz sandalyeler, ahşap yemek masası ve gri bir büfe ile hareketli bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

geometrik-yemek-odalari-1

Yine bir gri beyaz desenli geometrik duvar kağıtları, cam yemek masası, ahşap konsol ve ve koyun yünü örtülü sandalyelerden oluşan geometrik yemek odası. Gümüş grisi ayaklı abajurlar ve beyaz aydınlatma ürünüyle aydınlatmada da beyaz  ve gri kombinasyonu yapabilirsiniz.

geometrik-yemek-odalari-2

Turkuaz bir avize ile geometrik yemek odasına renkli bir atış yaparak eklektik etki oluşturabilirsiniz. Mobilya seçiminizde ahşap yuvarlak yemek masası, siyah deri sandalyeler ve ahşap büfe tercih edebilirsiniz.

geometrik-yemek-odalari-3

Siyah beyaz tekrarlayan geometrik desenleri görmek istiyorsanız bu şekilde bir yemek odası dekore edebilirsiniz. Parlak zemini, cam yemek masası ve beyaz deri sandalyelerle tamamlayabilirsiniz.

geometrik-yemek-odalari-4

Çemberlerden oluşan bir masa örtüsü, üçgen desenlerden oluşan sandalye kılıfları ve yuvarlak desenlerden oluşan bir aydınlatma ürünü ile geometrik yemek odası oluşturabilirsiniz.

geometrik-yemek-odalari-5

Geometrik duvar kağıtları, ekose desenli koltuklar ve ahşap yuvarlak yemek masasından oluşan küçük yemek odası tasarımı. Turuncu ve kırmızı renkleriyle sıcacık bir yemek odası.

geometrik-yemek-odalari-6

Yeşil ve beyaz kartonpiyer, yeşil duvar rengi, beyaz yemek masası, yeşil sandalyeler ve beyaz perdeden oluşan yemek odası dekorasyonu. Sarı çerçeveden oluşan renkli bir tablo, mavi ve beyaz renkleriyle şirin bir lamba asabilirsiniz.