Modern Yemek Odası

Modern mobilyalardan tasarlanmış, turuncu ve çöl beyazı renkleriyle kombine edilen modern yemek odası takımı, ayaklı turuncu abajuru ile yemek odasını renklendirmektedir.

SAM_1189

6 kişilik modern yemek masası, mermer görünümlü estetik yüzeyi ile farklılık oluşturmaktadır. Turuncu renkli sandalyelerde, poliüretan kalıp kullanıldığı için dayanıklıdır.

SAM_1186

Dolaplı ve çekmeceli konsol, yemek takımlarınızı alabilecek genişliktedir. Konsolda da mermer görünümlü yüzey kullanılarak, dar zarif ayna ile tamamlanmıştır.

SAM_1187

Son olarak da yemek odalarında kullanılmaya başlayan hem kitap hemde aksesuar koyabileceğiniz kitaplıkta, koyu renk ahşap tercih edilerek kombinasyon tamamlanmıştır.

Önceki İçerikKlasik Ceviz Yemek Odası
Sonraki İçerikKlasik Beyaz Yemek Masaları

Merhaba,
1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu’na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

Please enter your comment!