Modern Yemek Odası Takımı

Her hafta Türkiye’den bir tasarımla başladığımız yemek odası takımı tanıtımına bu hafta modern bir takımla devam ediyoruz. Minimal ve modern hatları içinde barındıran estetik bir takım detayları ile gözlerini büyüleyebilir hazır olun.

modern-yemek-odasi-takimi

Antrasit gri ile ahşabın kombinasyonundan oluşan modern yemek odası takımı ile hem evinize şıklık katabilir hem de fonksiyonel detaylarıyla işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Modern yemek masasında açılabilen ve sabit olmak üzere iki alternatifi bulunmaktadır. 6 ve 8 kişilik olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yemek masasıdır.

modern-yemek-odasi-takimi-1

İki adet dolap ve üç adet çekmeceden oluşan modern konsolda antrasit renkte özel kulplar bulunmaktadır. Ayrıca çekmecelerin ve dolapların yavaş kapanması için teleskopik ray ve özel menteşe sistemi kullanılmıştır. Teleskopik ray sisteminden kısaca bahsetmek gerekirse, bilyaların üzerinde hareket ettiği için çekmecelere rahat hareket imkanı sağlar. Çekmecelerin sonuna kadar açılabilmesini sağladığı için çekmecelerin kullanımını kolaylaştırır.

modern-yemek-odasi-takimi-2

Modern konsolda şekilde gördüğünüz gibi bölmeli ve düzenleyici füme renk çekmece tercih edilmiştir. Bardaklarınızı, tabaklarınızı yada çatal-bıçak takımlarınızı bu bölmelere yerleştirebilirsiniz. Konsolun genişliği 1904 cm, yüksekliği 740 cm, derinliği ise 500 cmdir. Siyah konsol aynası ile yemek odasına ağır bir duruş verebilirsiniz. Bu modern yemek odası takımını Enza Home mağazalarında bulabilir ve aklınıza takılan soruları bize yazabilirsiniz.