Masa Örtüsü Takımları

Masa örtüsü takımları ile yemek odası dekorasyonunu hızlı ve ucuz bir şekilde değiştirebilirsiniz. Hem zamandan tasarruf edebilir  hem de ekonominizi sarsmadan yemek odanızda yenilikler yapabilirsiniz. En güzeli de sonunda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Önceliğimiz yuvarlak masa örtüleri yazımızda da belirttiğimiz gibi masa ölçülerimizi iyi bilmek. Sonrasında ise yemek odasına uygun renkleri belirlemek. Bugün sizlere fikir oluşturması açısından masa örtüsü takımlarını yemek odası dekorasyonuyla beraber vereceğiz.

masa-örtüsü-takimlari

Açık renk ahşap mobilyalardan oluşan yemek odasına ve dikdörtgen yemek masasına sahipseniz kırmızı beyaz çizgili masa örtüsü, runner ve peçetelerden oluşan keten masa örtüsü takımını kullanabilirsiniz. Rustik yemek odasıyla kendini tamamlayacak bir masa örtüsü takımı.

masa-örtüsü-takimlari-1

Bank ve sandalyeler kullanarak farklı bir yemek odası dizayn etmişseniz, yemek masasına, patlıcan moru masa örtüsü ve üzerine gri runner sererek doğru bir kombin yapabilirsiniz. Bankta aynı renk kombinasyonu minderler kullanabilirsiniz. Tabi bu masa örtüsü takımını açık renk duvar ve ferah bir yemek odasına sahipseniz kullanabilirsiniz. Aksi takdirde koyu renk bir masa örtüsü takımı olduğu için yemek odasını daha karanlık gösterecektir.

masa-örtüsü-takimlari-2

Gümüş gri masa örtüsü, beyaz ve gri kombinasyonundan oluşan runner ve peçeteler, sade bir yemek odası için ideal seçim doğrusu. Sıcak ahşap renkleri yemek odanızda hakim değilse bu masa örtüsü takımı soğuk bir seçim olabilir. Bu yüzden turuncu ve pembe gibi daha sıcak tonlardan oluşan masa örtüleri seçebilirsiniz.masa-örtüsü-takimlari-3

Şimdi ise hoşunuza gidecek bir tasarım tek kullanımlık, yıkama derdi yok, kağıt masa örtüsü takımı. Yeşil ve beyaz kombinasyonu runner ve peçetelerden oluşan bu takım ile eklektik bir yemek odası oluşturabilirsiniz.

masa-örtüsü-takimlari-4

Yemek odasında hareketliliğe ihtiyacınız varsa kırmızı masa örtüsü takımı işinizi görür. Kırmızı karides desenli beyaz peçeteleriyle renkli bir kombinasyon olmuş. Sizlerde peçetelerde bu şekilde katlama yaparak yemek masanızda farklılık oluşturabilirsiniz.

masa-örtüsü-takimlari-5

Jakar dokuma tekniği kullanılarak üretilen pastoral bir masa örtüsü takımı. Keten dekor baskılı masa örtüsü ve peçetelerden oluşan bu masa örtüsü takımını klasik yemek odası tasarımıyla dekore edebilirsiniz.masa-örtüsü-takimlari-6

Beyaz yemek odasını bu şam masa örtüsü takımı ile tamamlayabilir, tatlı pudra tonuyla sempatik bir yemek odası oluşturabilirsiniz. Uçuk pembe sandalyelerle kombinasyon çok güzel duruyor. Pembe çiçeklerle masanızı süsleyebilir ve beyaz peçetelerle dekoratif katlama yaparak farklı ve güzel sunumlar yapabilirsiniz.

1 YORUM

Please enter your comment!