Küçük Yemek Odası Aydınlatma Tasarımları

Güzel mobilyalar ve lüks dekorasyondan oluşan küçük yemek odasını titizlikle ayarlanmış ışıklandırma ile aydınlatabilirsiniz. Aydınlatma gerçekten yemek odası için hayati bir unsurdur. İyi seçilmiş bir aydınlatma ürünü yemek odasına lüks bir görünüm katabilir. Küçük yemek odası aydınlatma tasarımları sizlere iyi bir aydınlatma için yardımcı olabilir.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari

8 kişilik bir aileyi ağırlayabilecek küçük yemek odası. Çıplak cam ve beyaz renkler tercih ederek ferah bir ortam oluşturabilirsiniz. Beyaz sarkıt küçük ışıklar ile ortam aydınlatması sağlayabilir, ahşap yemek masası tercih ederek sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari-1

Dikdörtgen cam yemek masası, modern sandalyeler, kristal benzeri geometrik aydınlatma armatürü ve büyük bir aynadan oluşan şık yemek odası dekorasyonu.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari-2

Yuvarlak siyah yemek masası, beyaz sandalyeler ve krom muhteşem avizeden oluşan küçük yemek odası dekorasyonu. Duvarlarınıza tablolar asarak ve cam şişelerle süsleme yapabilirsiniz. Pencerede stor perde tercih ederek kalabalık bir ortam oluşmasını engelleyebilirsiniz.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari-3

Ahşap yuvarlak yemek masası, klasik avize ve siyah sandalyelerden oluşan klasik yemek odası. Sandalyelerde çiçekli minderler kullanarak ve meyve temalı tablolar asarak yemek odasına rahat bir atmosfer verebilirsiniz. Çıplak pencereler tercih ederek yemek odanızda doğal ışıklandırmadan fazlasıyla faydalanabilirsiniz.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari-4

Yuvarlak küçük 4 kişilik yemek masası, basit aydınlatma armatürü ve kırmızı deri sandalyelerden oluşan yemek odası dekorasyonu. Duvar renginde bej tercih edebilir, pencerelerde krem renk stor kullanabilirsiniz. Yemek masanıza renkli bir vazo koyabilir kırmızı sandalyeler ve renkli aksesuarlarla bej duvarlar için iyi bir zemin oluşturabilirsiniz.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari-5

Küçük yemek odaları için en ideal çözümlerden biride duvara monteli raf ve dolaplardır. Hem ihtiyacınızı görür hem de kalabalık bir ortam oluşmasını engeller. Aydınlatmada duvara gömülü küçük ışıklar tercih edebilir, raflarda renkli cam aksesuarlara yer verebilirsiniz. Yemek masanızda yuvarlak kesimler, sandalyelerde nötr renkler tercih edebilirsiniz. Koyu renk ahşap zemin böyle bir yemek odası için uygun seçim olabilir.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari-6

Ahşap yuvarlak rustik yemek masası ve konsol, beyaz sandalyeler ve halattan yapılan ilginç avize modelinden oluşan yemek odası dekorasyonu.

kucuk-yemek-odasi-aydinlatma-tasarimlari-7

Kristal, sarkıt, küçük ışıklar, beyaz dikdörtgen yemek masası ve beyaz sandalyelerden oluşan yemek odası dekorasyonu. Tonozlu tavanı vurgulamak için uygun bir aydınlatma seçimi.

1. Küçük odalarda aydınlatma çok önemli oluyor gerçekten. Evi daha geniş göstermesi için birçok yol var. Mesela ben loş ışıkta pek oturamıyorum, sanki gözüm buğulu görüyor gibi 😀