Renkli Oturma Odası İçin Dekorasyon Fikirleri

renkli oturma odası

Genellikle bayanlar salonları misafirleri için hazırlarken oturma odalarını da ailesi için düzenler. Yani bir misafir gelene kadar salonlar pek kullanılmaz. Gerçi bu yargı artık yavaş yavaş kırılmaya başladı. Biz bugün genelde aile bireylerinin birlikte en fazla vakit geçirdiği alanlardan biri olan oturma odalarını renklerle hareketlendiren dekorasyon önerilerini inceleyeceğiz. Bugün seçtiğimiz tasarımlar umarım renkli oturma odası dekorasyonu yapmayı düşünen arkadaşlara alternatif fikirler sunabilir.

Renkli oturma odaları

Mor, kırmızı, gri ve mavi renk kombinasyonundan oluşan oturma odası dekorasyonu. Küçük köşe koltuk, mor tekli koltuk ve puf, kitap okumak yada dinlenmek için düşünülmüş siyah minderli bir sandalye bu oturma odasında yeterli oturma alanı sağlıyor. Renk kombinasyonu mükemmel olmuş. Kesinlikle göz yormuyor.

renkli oturma odası dekorasyonu

Oturma odanız için gri köşe koltuğunuz varsa ve renkli bir dekorasyon nasıl elde ederim diye düşünüyorsanız bu dekorasyon önerisi size göre. Griyi turuncuyla birlikte kullanarak sıcak ve renkli bir dekorasyon elde edebilirsiniz. Örneğin bu dekorasyonda olduğu gibi, turuncu bir sandalye, koltukta turuncu yastıklar ve duvarda renkli tablolar kullanabilirsiniz.

Renkli oturma odaları

Bej ve yeşil koltukları pembe ve mavi renklerle kombin yaparak elde edilen renkli oturma odası dekorasyonu. Ev dekorasyonunu renklendirmenin en kolay yolu koltuklarda kullanacağınız renkli yastıklar. Evinizin dekorasyonu size koyu geliyor ve biraz renklendirmek istiyorsanız işe yastıklarla başlayabilirsiniz. Bunun dışında diğer bir alternatif de tabi ki renkli aksesuarlar.

Oturma odası dekorasyonu

Koyu gri duvarlar ve koltuktan oluşan oturma odasını, pembe bir orta sehpa, sıcak sarı bir tablo, aydınlatma ve yine sarının aynı tonunda yastıklarla renklendirebilirsiniz.

renkli oturma odası dekorasyonu

Mor köşe koltuk, rengarenk yastıklar, lila duvarlar ve renkli kilimlerden oluşan mor oturma odası dekorasyonu. Renkli bir oturma odası istiyorsanız en başında koltuk seçiminize ona göre yapabilirsiniz.

renkli oturma odası

Renkli ve ferah bir oturma odası dekorasyonu için bir diğer dekorasyon önerimizde duvar boyasında beyaz ve nil yeşili uygulaması. Tabi ki bu oturma odasında farklı renk kullanımı fazlasıyla var. Pembeler, yeşiller ve mavilerden oluşan rengarenk bir oturma odası dekorasyonu.

Oturma odası dekorasyonu

Griden soft renklere hafif bir geçiş yapılarak elde edilen oturma odası dekorasyonu. Çok renkli bir oturma odası istemiyorsanız çok az renklendirmek istiyorsanız bir kaç renkli yastık ve ahşap sandalyelerde kullanacağınız çiçekli minderler işinizi görecektir.

renkli oturma odası dekorasyonu

Oturma odasında çılgın bir dekorasyon için köşe koltuğunuzda renk cümbüşü düşünebilirsiniz. Köşe koltuklarınızda kumaş seçimi yaparken farklı renklerin bir arada çalışılmasını isteyebilirsiniz. Örneğin, yeşil, mavi ve karma renk kumaşlardan oluşan bir köşe koltuk yaptırabilirsiniz.

renkli oturma odası dekorasyonu

Pembe bir koltuk, sarı ve renkli yastıklar, beyaz raflar ve beyaz bir halıdan oluşan oturma odası dekorasyonu. Kitaplık için yeterli bir alanınız yoksa duvara monte edilebilen rafları kitaplık olarak kullanabilirsiniz.

renkli oturma odası dekorasyonu

Sıcak ve canlı renklerin bir arada kullanıldığı hareketli oturma odası dekorasyonu. Oturma odanız renklerle göz kamaştırsın istiyorsanız bu dekorasyon seçimi size göre.

renkli oturma odası dekorasyonu

Yeşil ağrılıklı bir tablo, mavi desenli duvar kağıdı, sarı köşe koltuk ve renkli bir halıdan oluşan oturma odası dekorasyonu.

renkli oturma odası dekorasyonu

Beyaz, pembe ve kırmızı renk kombinasyonundan oluşan oturma odası dekorasyonu.

Oturma odası dekorasyonu

Soft mavi ve çimen yeşili renklerinin bir arada kullanıldığı renkli ve sadeliği bir arada sunana oturma odası dekorasyon önerisi.

1. Köşe koltuğunda renk cümbüşü dediğiniz koltuğa bayıldım tek kelimeyle. Onu nereden bulabilirim acaba, yoksa bu koltuğu kendileri mi tasarlamışlardır? Ek olarak da asma şömine fikri çok iyi, onu da çok beğendim.