2016 Yatak Odası Perde Dekorasyonu Önerileri

2
716

2016 Yatak Odası Perde Dekorasyonu Önerileri

2016-perde-modelleri-4

Bayanlara göre evin en özel odası şüphesiz yatak odasıdır. Bu yüzden yatak odasının tasarımına çok büyük önem verirler. Her yıl farklılık gösteren tasarımlar ön plana çıkıyor. Bu yılda her zaman ki gibi farklı bir tasarım ön planda.

 

Öncelikle yatak odalarında perde bulunmasının sebebi mahremiyet haricin de ışığı önlemesi yani sabah kalktığınızda gözünüze gelen ışınlardan sizi koruyabiliyor olmasıdır ayrıca öğleden sonra size uyuyabilme imkanı tanıyabilmesidir.

 

en-guzel-yatak-odasi-perde-modelleri

Öncelikle perdenizi seçerken koyu renklerin haricinde, açık renkleri ön planda tutmalısınız. Ayrıca yatak odanızda bulunan diğer eşyaların da perdeye uyabilmesi açısından rahat olacaktır. Diğer eşyalara uymaması söz konusunda odada oluşan kötü bir görünümle zaten içiniz rahat etmeyecektir.

Yatak-Odasi-Perde-Modelleri-2015-7

Diğer eşyalarınızın yanı sıra birde duvar renginizin perdeye uyumlu olması gerekir. Açık renkli tasarımlar yapıyorsanız duvarınızın rengini krem ve tonunda renkler kullanarak boyayabilirsiniz.

Modern-yatak-odası-dekorasyonları-ve-yatak-odası-avize-modelleri-en-güzel-yatak-odası-perde-modelleri-2016

Bu odanıza kesinlikle uyacaktır. Bunlardan hariç eşinizle romantik bir yatak odası tasarımı oluşturmak istiyor iseniz kırmızı ve pembe renklerin koyu tonlarını seçerek sağlayabilirsiniz. Mesela bordo bir perde, morun tonlarında yatak, pembe renginde duvarlar ve odada eşinizin ve sizin eşyalarınızı barındırabileceğiniz açık renk tonlarında dolabınız ile eşinizle vakit geçireceğiniz yatak odanızı güzel bir hale getirebilirsiniz.

Resim_038_2

Taç-Perde-Yatak-Odası-Perdesi-Modelleri

Bu tasarım önerileri sayesin de eşinizle veya tek başınıza kalacağınız yatak odasına hoş ve sakin bir görünüm kazandırabilirsiniz.

trojnye_shtory_dlya_komnat_kvartiry_8

yatak-odası-renkli-perde-örnekleri-perde-renkleri-ve-modelleri-2016-modern-perde-modelleri-renkli-tül-ve-fon-önerileri

2 YORUMLAR

  1. Ben zıt perde uyumunu daha çok beğeniyorum. Mesela yatak odam beyaz, perdelerimi lacivert aldım harika oldu. Yazlık kentte dolaşıyorum gibi sanki 🙂 Sade seven bir insanım zaten, o yüzden sade perdeler daha güzel geliyor bana

    • Beyaz kombini kolay bir renk. Lacivert bir perde ile dediğiniz gibi hem zıt hem de uyumlu bir yatak odası dekorasyonu elde edebilirsiniz ?.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz