Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Cibinlikli Yatak Modelleri

Yatak odası dekorasyonu için klasik yatak modelleri yerine cibinlikli yatak modelleri, yine en çok tercih edilen modelleri arasında yerini aldı. Cibinlikli yatak modelleri, özellikle düğün paketi modelleri arasında son bir iki yıldır yer alıyor. Japon yatak denen yere monteli ahşap yataklar için asma tül modelleri ile tasarlanan cibinlikler hem daha uygun fiyatlı yataklar hem de daha kolay monte ediliyor. Cibinlik modelleri hem sineklerden koruyor hem de yatak odasına dekoratif bir görünüm veriyor.
Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Cibinlikli Yatak Modelleri 1

Cibinlikler yatağın üzerine dört köşeli olarak asılabildiği gibi, yatağın üzerine yuvarlak bir aparat geçirilerek tek bir noktadan da monte edilebilir. Dilerseniz tam yatağın ortasına gelecek şekilde tavana monte edebilir veya yatak başına denk gelecek şekilde monte edebilirsiniz.

Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Cibinlikli Yatak Modelleri 1

Cibinlik için klasik düz bir tül kullanabilir veya güpür kumaşlar tercih edebilirsiniz. Yalnız dikkat edin tül ne kadar ince olursa o kadar ferah oluyor. Dilerseniz dekoratif cibinlik için tülün uçlarına taşlar, boncuklar diktirebilirsiniz.

Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Cibinlikli Yatak Modelleri 1

Özellikle İstikbal mobilya, cibinlikli yataklar için çok dekoratif modeller tasarlıyor. Yuvarlak yataklar üzerine monte edilen ve yatağın üzerine denk gelen cibinlikler, hem dekoratif bir yatak odası elde etmenizi sağlıyor hem de yuvarlak yatağın üzerinde daha kolay kullanılmasını sağlıyor.

Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Cibinlikli Yatak Modelleri 1

Daha klasik bir model isterseniz, yatak başlarının dört tarafına ahşap yatak üstleri çıkartabilir ve cibinlik modelini bu yatak üstüne monte ettirebilirsiniz. Özellikle fon kullanarak yapılan bu cibinlikler çeyiz yatak odası modelleri için çok uygun.

Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Cibinlikli Yatak Modelleri 1

Cinbinlik için seçeceğiniz tüller için kalın ve desenli seçim yaparsanız daha dekoratif görünür ancak hava almanızı zorlaştırır. Bu yüzden ince ama dekoratif tüller tercih etmelisiniz.

Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Cibinlikli Yatak Modelleri 1

1. duvara monteli cibinlik modelleri de oluyor sizce bunlar mı daha güzel duvara monteli cibinlik modelleri mi acaba, satın alacağım ama gerçekten çok kararsız kaldım hangisini tercih etsem diye

2. Ay ben sevemiyorum cibinlikleri pek. İkinci model baya güzel gözüküyor ama sanki beni sınırlıyormuş gibi geliyor o yüzden tercih edeceğim bir şey değil 🙂