Yemek Odası İçin Ayna Modelleri

Yemek odalarınızı daha zarif ve şık göstermek istiyorsanız aynalardan ilham alın. Dar alanlarınızı geniş ve ferah göstermek istiyorsanız yemek odalarınızda aynalara yer verin. Yemek odası için ayna modellerinden seçtiğimiz tasarımları sizlerle paylaşmaya başlayalım isterseniz.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri

Klasik bir yemek odası, deniz kestanesi görünümlü avize ve siyah ince çerçeveden oluşan büyük bir ayna yemek odasını çok güzel tamamlamış. Aynanın dört köşesinde kullanılan zarif şekiller ayrı bir estetik katmış. Yemek odanızda böyle büyük bir camınız varsa perde kullanarak manzara keyfinizi engellemeyin.Store perde yada jaluzi kullanmanız dekorasyon açısından daha uygundur.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-1

Yemek odanızda bulunan pencerelerin başına ve sonuna çerçevelerinde antik Hint ve Suriye motiflerinin bulunduğu zarif aynalar asabilirsiniz. Böylelikle yemek masasının sağında bulunan duvarı işgal etmemiş olursunuz. O duvara da hoşunuza giden yemek odanızda ki renklerle uyumlu büyük bir tablo asabilirsiniz.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-2

Büyük makassar yemek masası, beyaz ve mor kombinasyonundan oluşan sandalyeleri, kristal avizesi ve modern aynasıyla bu yemek odasındaki her şey çok zarif. Aynada kullanılan labirent çizgiler yemek odasına ayrı bir hava katmış. Tabi ki bu yemek odasında farklılığı yaratan sadece aynada kullanılan çizgiler değil aynı zamanda sandalye başlıklarında kullanılan ince motifler.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-3

Yemek odasında kullandığınız mobilyalar açık renkler ve duvarlarda açık gri tonlar tercih etmişseniz beyaz çerçeveli aynalar kullanmalısınız. Hatta birbirinden farklı geometrik desenlerde aynalar tercih edebilirsiniz. Oval, kare ve dikdörtgen aynalar, hepsini aynı anda aynı karede yemek odanızda sunabilirsiniz.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-4

Modern yemek odası, şık aksesuarlar ve farklı tarz ayna modeli ile karşılaşıyoruz sizleri. Bu tarz ayna modeline dekoratif aynalar başlıklı yazımızda da değinmiştik. Yemek odasını kesinlikle olduğundan daha farklı gösteriyor. Bu yemek odası için ayrılan alan dar olduğundan cam yemek masası, cam sehpa gibi daha çok cam ağırlıklı mobilyalara yer verilmiş. Cam yemek masasında ki zarif heykel göz kamaştırıyor.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-5

Konsolu böyle bir ayna modeli ile tamamlayabilir, yemek odasına vintage bir hava verebilirsiniz. Yemek odası dekorasyonu yazımızda da belirttiğimiz gibi vintage yemek odası dekorasyonu oluşturmak için duvara asacağınız geçmişe dair motiflerden bir ayna bile o dekorasyonu sağlayabilir.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-6

Havuza açılan cam pencereler, beyaz mobilyalar ve güzel bir ayna dekoru ile tamamlanan beyaz modern yemek odası. Kare ayna parçaları bir araya getirilmiş gibi yapboz tamamlanmış. Böyle bir yemek odasında bütünüyle güneşi içinizde hissedebilirsiniz.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-7

Aydınlatma, aksesuarlar ve ayna çerçevesinde ki ahşap motifler hepsi birbiriyle uyumlu ve farklı. Eşya kalabalığından uzak ferah bir yemek odası ve ayna ile gelen derinlik.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-8

Yemek odası için ayırdığınız alanda büyük bir duvarınız varsa ve müsaitse boydan boya ayna asabilirsiniz. Yemek takımlarınızı koymak için konsol yerine köşe dolapları kullanarak duvara monte edebilirsiniz. Büyük aynalar kesinlikle yemek odalarını daha gösterişli hale getiriyor.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-9

Yemek odasında bir ayna yerine birden fazla aynı renk ve çeşitte aynalar kullanabilirsiniz. Duvara astığınız aynaların iki yanında aplikler kullanarak yemek odanızda yansıma yapabilirsiniz.

yemek-odasi-icin-ayna-modelleri-10

Modern, sevimli yemek odası, böyle bir yemek odasında büyük bir ayna kullanmak gereksiz. Küçük yuvarlak bir ayna ile dekorasyonunuzu dengeleyebilirsiniz.

Önceki İçerikMasa Örtüsü Kumaşları
Sonraki İçerikKlasik Büfe Modelleri
Merhaba, 1988, Beypazarı/Ankara doğumluyum. 2005 yılında Ege Fen Fakültesi/Biyoloji bölümünü kazandım; bu bölümden 2010 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim boyunca Doğa Gözlem Topluluğu'na başkanlık ettim. Şimdi Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Yemek Odası adlı kuruluşun yöneticisiyim.

• Merhaba Nezahat Hanım, İkea’ya bir bakın isterseniz. Beyaz çerveli ayna modelleri vardı. Yine internetten satış yapan pek çok dekorasyon firmasında bulabilirsiniz.